b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

VB : Hollandia N – Japán N

Papíron erősebb a holland csapat és vélhetően ma is megtartják a VB-n mutatott kiváló mérlegüket. (Fotó : Getty Images)

A mai “gold” elemzésként egy női futballmérkőzést hoztam ajánlásként. A szorzók most sem a legjobbak, de ahogy már többször leírtam, kalkulálunk ilyen esetben a téttel és úgy ajánlok fogadást az adott mérkőzésre.


Hollandia – Japán I

 

Most sem szeretnék semmi extrát összehordani, csak a szín tiszta statisztikai adatokat. Ami biztos, hogy a holland hölgyek hiba nélkül zárták a csoportjuk és megverték Kanada, Kamerun és Új-Zéland legjobbjait is. A Japánok 1-1-1-s mutatóval abszolválták a csoportjukat és véleményem szerint ez megfelelően jelzi az erőviszonyokat.

Ami azt illeti, japánok támadósora nem a legerősebb, egy gyengébb kvalitású skót védelemnek rúgtak két gólt, viszont a másik két csoportmérkőzésen 0 góllal zártak. Az angolok ellen már látható volt, hogy milyen hatékonyak és simán kikapott a csapat.

Papíron erősebb a holland csapat és vélhetően ma is megtartják a VB-n mutatott kiváló mérlegüket. (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz a találkozón én a továbbjutásra ajánlok fogadást. Itt a holland nőket favorizálnám. Remekül játszanak, erős a védelmük, illetve nagyon jó a támadósoruk. A japán nők az angolok ellen megmutatták, hogy mire képesek, a hollandok véleményem szerint hasonló képességűek. Úgyhogy bízom benne, hogy behúzzák a továbbjutást.

Hollandia – Japán (21:00)
Tipp: Hollandia (Ki jut tovább?) odds: 1,50 “A” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: