Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

VB: Folytatódjon a spanyol fieszta!

A spanyol válogatott a várakozásoknak megfelelően teljesített az „A” jelzésű kvartettben és az Irán elleni mérkőzés már teljesen tétnélküli lesz számukra, hiszen két meccs után kiharcolták az első helyet, illetve a továbbjutást.

Az előző két fordulókban Montenegrót öt, míg Chilét nyolc góllal verték meg a spanyolok, ami igazából nem valami kimagasló eredmény, de a kitűzött célt igazából megugrották és láthatóan „félgőzzel” teljesítették a csoportjukat. Az utolsó meccsen több kulcsjátékos is pihenőt, vagy kevesebb játékpercet kaphat és ha megnézzük a másik oldal motivációját, akkor láthatjuk, hogy az irániaknak igencsak fontos lesz az utolsó csoportmérkőzés. Az iráni válogatott a montenegróiak ellen egy kiváló mérkőzést játszott, ahol végül három góllal alulmaradtak, de Chile ellen kiharcolták a győzelmet. 

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!

A tartalom megtekintése számodra korlátozva van!
Lépj be Te is a b&wtips-közösségbe és váltsd ki az egy éves b&wtips tagsági díjat!

A tagsági díj egy évre mindössze 2.999 Ft!

A tagsági díj kiváltásával egy éven keresztül a weboldalunk minden egyes eleméhez hozzáférést biztosítunk számodra, ill. a b&wtips-közösség számára kialakított chathez is csatlakozhatsz, amit a telegram alkalmazáson keresztül érhetsz el! A chat linkjét a számláddal együtt küldjük számodra email formájában. Amennyiben nem találnád a beérkező emailek között az üzenetünket, úgy kérünk, hogy ellenőrizd le a spam, kéretlen, ill. közösségi mappákat is!

Amennyiben szeretnél még több tipphez hozzáférést kapni, akkor igényeld az előfizetéssel rendelkező szolgáltatásaink valamelyikét! 
Legyél Te is sikeres sportfogadó!

 

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: