b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

VB: Folytatódjon a spanyol fieszta!

A spanyol válogatott a várakozásoknak megfelelően teljesített az “A” jelzésű kvartettben és az Irán elleni mérkőzés már teljesen tétnélküli lesz számukra, hiszen két meccs után kiharcolták az első helyet, illetve a továbbjutást.

Az előző két fordulókban Montenegrót öt, míg Chilét nyolc góllal verték meg a spanyolok, ami igazából nem valami kimagasló eredmény, de a kitűzött célt igazából megugrották és láthatóan “félgőzzel” teljesítették a csoportjukat. Az utolsó meccsen több kulcsjátékos is pihenőt, vagy kevesebb játékpercet kaphat és ha megnézzük a másik oldal motivációját, akkor láthatjuk, hogy az irániaknak igencsak fontos lesz az utolsó csoportmérkőzés. Az iráni válogatott a montenegróiak ellen egy kiváló mérkőzést játszott, ahol végül három góllal alulmaradtak, de Chile ellen kiharcolták a győzelmet. 

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!

A tartalom megtekintése számodra korlátozva van!
Lépj be Te is a b&wtips-közösségbe és váltsd ki az egy éves b&wtips tagsági díjat!

A tagsági díj egy évre mindössze 2.999 Ft!

A tagsági díj kiváltásával egy éven keresztül a weboldalunk minden egyes eleméhez hozzáférést biztosítunk számodra, ill. a b&wtips-közösség számára kialakított chathez is csatlakozhatsz, amit a telegram alkalmazáson keresztül érhetsz el! A chat linkjét a számláddal együtt küldjük számodra email formájában. Amennyiben nem találnád a beérkező emailek között az üzenetünket, úgy kérünk, hogy ellenőrizd le a spam, kéretlen, ill. közösségi mappákat is!

Amennyiben szeretnél még több tipphez hozzáférést kapni, akkor igényeld az előfizetéssel rendelkező szolgáltatásaink valamelyikét! 
Legyél Te is sikeres sportfogadó!

 

0
%d bloggers like this: