b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

VB : Finnország – Kanada

Vajon képesek lesznek az első meccset behúzni a finnek ellen a kanadai fiatalok? (Fotó : Getty Images)

Remekül indult a “Gold” prémium csomag és a mai nap folytatásaként a Finnország – Kanada mérkőzésre osztok meg egy alacsony besorolású ajánlást.


I Finnország – Kanada I

 

A mérkőzésen igazi ki-ki párharcra lehet számítani, de mindezek ellenére én nagyon bizakodó vagyok, hiszen a kanadai oldalon rengeteg kiváló teljesítményű és topkategóriás játékos található meg a keretben. A finnek évről-évre termelik a fiatal tehetségeket és ennek fényében továbbra is az egyik jégkorong “nagyhatalomnak” számítanak. Mivel mindkét oldalon remek képességű védők, kapusok és centerek szerepelnek én egy under opcióval készülök.

Mindkét oldalon kiváló védelmek találhatóak meg a keretekben, illetve topkategóriás kapusok védik a hálókat. Véleményem szerint az első mérkőzésen egy puhatolózos mérkőzés alakulhat ki, ahol a jelenlegi “határokból” kiindulva szép profitra tehetünk szert.

Vajon képesek lesznek az első meccset behúzni a finnek ellen a kanadai fiatalok? (Fotó : Getty Images)

Ami számomra biztató adat,  ezen játékosok ugyan fiatalok, de az NHL-ben és más ligákban is letették a névjegyüket. A kapusposzton Matt szerintem kitesz magáért a kanadaiak részéről és lényegében feléjük is billenhet a párharc, hiszen több játékosuk az NHL-ben játszik. Viszont nem felejthetem el azt a tényezőt sem, hogy a finn csapatban, a finn élvonal kiválóságai találhatóak meg. Mivel egyik csapat sem az offenzív játékáról híres szerintem a jelenleg megadott 5,5 gólos határ nekem soknak tűnik. Ami rossz hír lehet, ha a csapatok már az első harmadban beindulnak akkor könnyen vesztes lehet az ajánlás és ennek fényében csak 2,5 egységgel ajánlom ezt az opciót. Izgalmas mérkőzésre számítok, úgyhogy délutánra megfelelő program lehet a meccs megtekintése. Bizakodó vagyok, első meccs, ki-ki mérkőzés és kiváló teljesítményű játékosok. Úgyhogy jöhet az  5,5 gól alatti opció.

Finnország – Kanada (16:15) 
Tipp: Kevesebb, mint 5,5 gól (Gólszám összesített) odds:1,80 “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: