b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

VB: Ezt az opciót nagyon benézték a bukmékerek!

A görögök eddig veretlenek a VB-n, ám ma ők számítanak az esélytelenebbnek. (Fotó: Getty Images)

Kedden folytatódik a női vízilabda-világbajnokság és a negyeddöntő egyik párharca a Görögország-Hollandia mérkőzés lesz.

Ami egyértelmű, hogy egyik csapat sem ismeretlen a másiknak, hiszen március közepén a Világligában is összemérték az erejüket a csapatok. Azon a találkozón a hollandok tudtak nyerni 13-7-re. Ám a VB-re egy jóval erősebb görög csapat utazott el és szinte minden posztra jutott 2-3 kiváló képességű játékos. Ami szintén figyelemre méltó tényező, hogy a görögök egy olyan csoportot nyertek meg, amelyben ott voltak a spanyolok is és ugye ez a spanyol csapat legutóbb a világligában elég sok fejtörést okozott mindenkinek, köztük a magyar válogatottnak is. A hollandok egy viszonylag könnyű csoportba kerültek, hiszen Argentína és Dél-Afrika ellen kötelező volt a győzelmük, az amerikaikkal szemben pedig nem jött össze a bravúr. Ettől eltekintve a negyeddöntőt kiharcolta a csapat a Kanada elleni 10-7-es győzelmének köszönhetően.

A holland hölgyeknek volt okuk az örömre, hiszen bejutottak a negyeddöntőkbe! (Fotó: Getty Images)

A görögök nagyon jól teljesítettek végig a 2022-es évben és azért mindenképp figyelemreméltó az, hogy a spanyolok ellen képesek voltak 10-10-es eredményt elérni. A spanyol szövetségi kapitány kiemelte, hogy nagyon nehéz volt a görögök ellen játszani, mert nagyon gyorsan képesek felérni támadásokban a kapuhoz és ennek köszönhetően rengeteg helyezkedési hibát hoztak össze a védekezésben a játékosai. Márpedig a holland hölgyek sem a védekezésükről híresek és, ha ma is képesek lesznek a görögök a gyors támadójátékra, akkor bizony akár a meglepetés is összejöhet számukra. A hollandok egyébként Kanada ellen is elég sok gólt kaptak, de a támadásokban bennük is van potenciál. Ezért nagyon meglepett minket, hogy a fogadóirodák az összesített gólok piacán a 17.5-ös határt adták meg számunkra. Ahogy  már a felvezetőben is említettük, 2022-ben már találkoztak egymással a csapatok és akkor 13-7-re nyertek a hollandok. De 2021-ben is volt még egy Világliga mérkőzésük, ahol 31 gól született. Kíváncsian várjuk ezt a mérkőzést, de jelen feltételek mellett szerintünk 18 gól bőven reális, főleg akkor, ha mindkét csapat felhagy a védekezésével és a támadójátékra fog koncentrálni.

Tipp: 17.5 felett (Összesített gólok)
odds: 1.70

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: