Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

VB: Elég ütős tippünk van az Izland-Portugália párharcra!

Nyertes tippekkel indítottuk a 2023-as kézilabda-világbajnokságot és bízunk a hasonló folytatásban. Csütörtökön már több mérkőzést is megrendeznek és az Izland-Portugália mérkőzést elemeztük ki beharangozó ajánlásként.

Jó kis csörte lesz ez, ahol a portugálok akár meglepetést is okozhatnak. Ugye a „D” jelzésű csoport magyar szempontból is érdekes, hiszen az izlandi, portugál kettős mellett Dél-Korea, illetve Magyarország szerepel ebben a kvartettben. A magyar csapat tehát bizakodhat, hiszen az izlandiakon kívül a másik két rivális a verhető kategóriába tartozik, de egyik mérkőzésen sem mehetnek majd biztosra a srácok. Az Izland-Portugália meccsre visszakanyarodva, a felek még tavaly januárban találkoztak egymással és akkor 28-24-re az izlandiak nyertek és az előző évben elég pofás statisztikát hoztak össze. Az eb-n pl. megverték a franciákat, de rajtuk kívül a magyar, holland, montenegrói és izraeli válogatottat is két vállra fektették. Az egyik legnagyobb meglepetést tehát a franciák ellen érték el, ám a 2022-es teljesítményükre leginkább a norvégok elleni 27-27-es döntetlent követő győzelem tehette volna fel a koronát, ám a hosszabbításban végül a norvégok voltak pontosabban és 34-33-ra nyerni tudtak az izlandi csapat ellen. Ilyen előfeltételek mellett nem csoda, hogy a legtöbb bukméker az izlandi győzelmet tartja reálisnak, ám a portugál csapat igencsak szívós, remek védekezéssel rendelkezik és ennek köszönhetően kialakulhat egy nagyon szoros, egyben kiélezett összecsapás!

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!


Izland – PortugáliaFogadási határidő: 20:30

Kulcsfontosságú lesz ma a védekezés mindkét csapat esetében, hiszen ez lehet majd a döntő faktor a győzelmet tekintve. A felek múltjában igencsak ritka volt a gólokban gazdag összecsapás és látva azt, hogy az izlandiak mennyire összeszedett játékot mutattak 2022-ben, így joggal bizakodhatnak, hogy ma is megverik a portugál csapatot. Ahogy a bevezetőben is említettük, a portugál válogatott leginkább védekezésben jeleskedik és ennek köszönhetően mi egy kevesebb gólos meccsre számítunk. Tegnap is látható volt, hogy a bukmékerek erőteljesen túlárazzák ezt a piacot, így ma is érdemes kontrázni egy-egy meccset. Az izlandi-portugál kettős pedig erre megfelelő alapanyag lehet, úgyhogy a fogadásunk a 60.5 gól alatti opcióra vonatkozik, amit egyébként a felek a történelmük során egyszer sem léptek ált az egymás elleni mérkőzéseken. A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja!

Tipp: 60.5 alatt (Összesített gólok)
odds: 1.67

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: