Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

VB: Egy végletekig izgalmas meccset hozhat össze Humphries-Bunting kettős!

A pénteki etapot a L. Humphries – S. Bunting párharc zárja le!

Mindkét játékos elég jó formának örvend, ám amíg Humphries mindkét meccsét csak a döntő szettben tudta behúzni, addig Bunting nagyon magabiztos teljesítményt tett le az asztalra és D. Chisnall ellen hihetetlen játékot hozott. Az előző meccsén ugyanis az angol játékos 102.24-es átlaggal és kiváló kiszállózással ejtette ki honfitársát. Hogy L. Humphries mennyire fogja tudni felvenni a versenyt Buntinggal, vagy Bunting képes lesz-e hasonló teljesítményre ma, ez remek kérdés, de összességében mi egy nagyon szórakoztató, egyben izgalmas mérkőzésre számítunk!

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!


L. Humhpries – S. BuntingFogadási határidő: 22:40

Ha ugyanazt a játékot hozza Bunting, mint legutóbb Chisnall ellen, akkor simán nyerni fog, de erre mi elég kevés esélyt látunk, hiszen Bunting nem erről híres. A fogadóirodák egyértelműen Humphriest tartják esélyesebbnek a győzelemre, ám vélhetően ez a jelenlegi világranglista helyezésnek és a 2022 júliusában lejátszott meccsnek köszönhető. Ami biztos, hogy Bunting most jóval összeszedettebbnek tűnik és ha L. Humphires ma is hasonló hullámzó teljesítményt fog hozni, mint az előző két meccsén, akkor könnyedén ki is eshet. Úgyhogy mi nem akarjuk a kimeneteleket piszkálni, inkább az összesített szettek piacára fogadnánk. Humphries képességei adottak és nem véletlenül számít ő az esélyesnek, ám Buntingot nem írnánk le, főleg az előző mérkőzésen mutatott játéka után. 2-2 szett szerintünk benne van a játékosokban, ezért a jól bevált 5.5 szett feletti opcióra kötünk fogadást, ami igencsak magas szorzó fizet számunkra. A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja!

Tipp: 5.5 felett (Összesített szettek)
odds: 1.70

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: