b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

VB: Egy újabb “kötelező” győzelem előtt a magyar válogatott!

Idén kétszer is találkozott a magyar válogatott a montenegrói csapattal és oda-vissza öt góllal nyerni tudott a magyar együttes! (Fotó: Dömötör Csaba)

Kedd este kezdődik meg a magyar férfi vízilabda-válogatott számára a budapesti VB és az első mérkőzésen Montenegró csapatával találkozik a csapat!

Nem vár egy egyszerű mérkőzés a magyar válogatottra, ám ahogy tegnap Varga Dénes csapatkapitány is elmondta, nagyon sok a pozitív előjel számukra. Egyrészt hazai rendezésű VB-ről van szó, tehát alapvetően már van egyfajta fórja a riválisokkal szemben a válogatottnak. Ezenkívül ne szabad azt sem elfelejteni, hogy a bajnoki szezon végére időzített “csúcsforma” még tart. A világbajnokságon résztvevő csapatok döntő többsége új kerettel vág neki és ez is mindenképp pozitívum a magyar válogatott számára , hiszen esetünkben a csapathirdetést követően látható, hogy egy igencsak összeszokott keret került kihirdetésre. Ami pedig látható a kihirdetést követően, hogy nagyon jól lett most összeválogatva a keret. Három kifejezetten bekk típusú játékos került be a csapatba, van három balkezes játékos és hárman vannak a kapásoldalon is, tehát ez így elsőre egy nagyon jó struktúrájú csapat.

Märcz Tamás nagyon erős keretet hirdetett ki. (Fotó: Dömötör Csaba)

Ami biztos, hogy ez a mai meccs egyfajta csoportdöntőnek számít, hiszen a brazil és grúz válogatottól nem várhatunk nagy meglepetést. Mindenképp pozitívum az, hogy egy nagyon erős keret került kihirdetésre és ténylegesen minden poszton két-három olyan játékos is szerepet kaphat, akik döntőek lehetnek egy-egy meccsen. A montenegrói válogatottal az idén kétszer is találkozott a magyar csapat és a Világligában oda-vissza megvertük őket, egyszer 14-9-re, illetve legutóbb 16-11-re. Persze ezen eredményekből kiindulni nem szabad, de hazai publikum előtt a magyar csapatnak hajtani kell és nem szabad, hogy ez a fajta elvárás és figyelem tehert jelentsen. A csoportot meg kell nyernie a magyar válogatottnak, hogy a negyeddöntőből folytathassa a világbajnokságot. Ami biztos, hogy az idei világbajnokságon nincs szuperesélyes csapat, de ha a magyar csapat képes végig koncentrált maradni, akkor nagy eséllyel pályázhatnak a legfényesebben csillogó éremre. Nagyon pozitív interjúkat adtak a játékosok, köztük Varga Dénes is és látva az elmúlt hónapok eredményeit, mi bizalmat szavazunk a magyar válogatott számára. Bízunk benne, hogy ismét képes lesz a válogatott legalább négy góllal nyerni a montenegrói válogatottal szemben, ezért az ajánlásunk a Magyarország -3.5 hendikep opcióra vonatkozik.

Tipp: Magyarország -3.5 (Hendikep)
odds: 1.85

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: