b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

VB : Anglia N – USA N

Az amerikai csapat eddig remekül szerepel, most viszont már nehezebb csapattal kell szembenézniük. (Fotó : Getty Images)

A második “gold” elemzés esetében egy közös publikációt tartok, tehát a prémium előfizetők is megtekinthetik az elemzést. A női VB-n Anglia és USA legjobbjai találkoznak egymással és véleményem szerint egy roppantul izgalmas mérkőzés elé nézünk.


I Anglia N – USA N I

 

A két csapat veretlen továbbra is a VB-n és lényegében szinte minden egyes mérkőzésen 2, vagy több gólt szereztek a csapatok. Az amerikai csapat legutóbbi két mérkőzésén rendre sikerült profitálnunk és most sem vagyok rest ugyanazt az opciót favorizálni a mérkőzésükön. Ami azt illeti, van számomra egy remek kiinduló alap, amely a 2019.03.02-én lejátszott SheBelieves Cup mérkőzése volt. Itt a két csapat 2-2-s döntetlent ért el egymás ellen.

Statisztikai adatok alapján az angol csapat a VB-n 11 gólt szerzett 5 mérkőzés alatt, míg az amerikaiak 22 gólt szereztek. Az angol csapat mindössze egy gólt kapott, azt is a skótoktól, míg az amerikaiak a legutóbbi két mérkőzésükön, amikor már nehezebb ellenfelekkel találkoztak, akkor gólt kaptak, de gólt is rúgtak.

Az amerikai csapat eddig remekül szerepel, most viszont már  a torna egyik legjobb csapatával kell szembenézniük. (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz az amerikai nőkben bízva egy izgalmas találkozóra számítok. Ami azt illeti, ezt a nagy különbséget a szorzókban nem igazán értem, hiszen az angolok remek teljesítménnyel jutottak el az elődöntőig és ténylegesen csak egy mérkőzésen kaptak gólt. Mindenesetre bátran ajánlok fogadást a mérkőzésre, főleg 2,00-s szorzóért cserébe. A találkozón én a gólokkal kalkulálok és ezért a gólváltást favorizálom, amelyet a fenti szorzón érdemes alacsony téttel megrakni!

Anglia N – USA N (21:00)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez góltodds: 2,00 “C” kategória Tét : 2,5 egység (Gold előfizetők)

Anglia N – USA N (21:00)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez góltodds: 2,00 “C” kategória Tét : 2 egység (Prémium előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: