b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

VB: Akár a továbbjutásról is dönthet a Hollandia-Ecuador csata!

Ismét győzelmet ünnepelhetnek Depayék! (Fotó: Getty Images)

Pénteken már a második csoportmérkőzések kerülnek megrendezésre és az “A” jelzésű kvartettben az első mérkőzéseket győzelemmel záró Hollandia és Ecuador találkozik egymással.

Ami biztos, hogy egyik fél sem büszkélkedhet igazán a teljesítményével, hiszen a hollandok a Szenegál elleni fiaskón szinte végig alárendelt szerepben játszottak és nem igazán tudtak az afrikai csapat fölé kerekedni. Míg Ecuador a házigazda Katar ellen igazából a védelmi gyengeségeket használta ki az első játékrészben, ám a második félidőben már ők is botrányosan teljesítettek. Persze a három pont a zsebben, így mindkét csapat némileg kényelmes pozícióba került, főleg úgy, ha ma képesek győzelemmel zárni. A fogadóirodák az Oranje győzelmét várják és ez nem is meglepő, hiszen a hollandok hemzsegnek a sztárjátékosoktól, ráadásul M. Depay is visszatért a sérüléséből és láthatóan az ő becserélése hozott igazán nagy lendületet a holland válogatottnak. Az ecuadoriak esetében a húzónév E. Valencia, aki a nyitómeccsen is kétszer betalált, ám ezt a két gólt leginkább a katari védelem rossz helyezkedésének köszönhette. Ma viszont egy de Ligt és van Dijk duó fog rá várni középen, akiket lefejelni szinte lehetetlen és a liverpool bekkjéről köztudott, hogy igencsak jól képes a helyezkedésre is. Egyszóval az ecuadoriak támadójátéka ma erőteljesen akadozhat. Ami biztos, hogy L. van Gaal-fiainak itt az esély, hogy már a második találkozón bebiztosítsák a továbbjutásukat, hiszen ha ma nyernek, akkor gyakorlatilag a csoport első helyén jutnak tovább a rájátszásba. L. van Gaal ma is szinte minden kulcsjátékosára számíthat és ami látható volt a Szenegál elleni meccsen is, hogy a gond leginkább a befejezésekkel adódott. Ez köszönhető lehet annak is, hogy az első vb-meccsüket játszották, vagy épp a katari környezet is megzavarhatta a holland játékosokat, ettől eltekintve nagyon gólerősek voltak a vb-selejtezők során is és azért a Szenegál elleni fiaskón is csak begyötörtek a hajrában két gólt. 

MA VAN A BLACK FRIDAY

Óriási akciókkal és kedvezményekkel várunk a 2022-es Black Friday-en! Most van az év legjobb időszaka a vásárlásra, ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Hollandia - EcuadorFogadási határidő: 20:00

E. Valencia az első mérkőzésen megsérült és ma erősen kérdéses a játéka. Ha ő nem lesz, akkor elég erőteljesen gyengülhet az ecuadori csapat támadójátéka, bár helyette Estrada képes lehet meglepetésekre. L. van Gaal is változtathat némileg a kezdőjén, arra is nagy esély van, hogy M. Depay ismét a padon kezdjen, de több helyen is a várható kezdőcsapatban van már feltüntetve a hollandok sztárjátékosa. Ami biztos, hogy a holland keret jóval erősebb és azért ne felejtsük el azt a tényezőt, hogy a védelmük igencsak stabil lábakon áll, ráadásul az újonc Noppert is parádésan védett a szenegáliak elleni mérkőzésen. Az Orenje támadósora is igencsak erős és Depay mellett Bergwijn, Gakpo, a két de Jong és Berghuis is igencsak gólerősnek mondható. Úgyhogy mi a hollandok győzelmét véljük ma is reálisnak és úgy ahogy az első meccsen is elvittük a holland sikert, ezt ma is megtesszük. A tipp mellett pedig van egy “motiváló” tényező is, ami L. van Gaal maga. Ugyanis a hollandok trénere súlyos betegséggel küzd és szinte garantált, hogy a csapata minden erejével azon lesz, hogy ebben a betegségben a győzelmekkel segítsék őt a gyógyuláshoz vezető úton. Úgyhogy adott a motiváció, adott az, hogy ha ma nyernek akkor szinte garantáltan bejutottak a rájátszásba, ill. adott a keretek közti különbség is, ami ma megmutatkozik szerintünk a pályán is! A megosztott opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Hollandia (1×2)
odds: 1.80

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!
0
%d bloggers like this: