Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

VB: A magyarok elleni vereséget feledtetné Izland!

A félidőben még gulyást csináltak belőlünk az izlandiak, aztán jött a pofon és a magyar válogatott két góllal megverte őket. Most viszont jöhet a csoport leggyengébb csapata Dél-Korea, akiket a magyarok elleni vereség után „bucira” verhetnek az izlandiak!

Az előző meccsből rengeteget lehetett tanulni, ugyanis öt gólos előnyből kikapni, nem egyszerű feladat a kézilabdában, ám az izlandiaknak ez sikerült. Ma nem gondolnánk azt, hogy bármelyik játékost is kellene motiválni, hiszen a tét a második hely megszerzése lehet! Persze ehhez az is kell, hogy ma a magyar csapat megverje a portugálokat, illetve az is, hogy ma gólarányt javítson az izlandi csapat. A dél-koreai válogatottat eddig csúnyán megszórták az ellenfelek, hiszen az első meccsükön a magyar csapat 35-27-re verte őket, azt követően pedig a portugáloktól kaptak ki 32-24-re. Most pedig jön a csoport legerősebbjének tartott izlandi válogatott, amely vélhetően szeretné minél hamarabb lerendezni a mai mérkőzését.

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!

Kézilabda VBFH: 18:00

Ezt várjuk a mérkőzéstől: A dél-koreai válogatottat eddig minden rivális 8 góllal verte meg és véleményünk szerint a magyar válogatott által „felbőszített” izlandiak is meglövik majd ezt a gólkülönbséget. Persze kialakíthatnak a dél-koreaiak egy szorosabb mérkőzést, de eddig a vb-n nem mutattak semmi olyat, ami miatt bízni lehetne ebben. Ezért mi az izlandiakat favorizáljuk és a -7.5-ös hendikepre fogadunk, ami ahogy említettük is, eddig mindkét meccsen jött volna a dél-koreaiakkal szemben. A favorizált opció eseteében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót a GG.BET partnerirodánk kínálja!! 

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

MÉRKŐZÉSTIPP
odds: 1.70
Dél-Korea v IzlandIzland -7.5 (Hendikep)
Ajánlott tétegység

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d