b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

VB 2022 TIPPJÁTÉK

Szurkold velünk végig a foci VB-t a b&wtips tippjátékában és nyerd meg az értékes nyereményeink egyikét! 

FŐDÍJ: ADIDAS VB AL RIHLA PRO LABDA
2. ÉS 3. HELY: A NYERTESEK ÁLTAL VÁLASZTOTT FOCIMEZ!
4.-10. HELY: 1 HAVI FULL PACK ELŐFIZETÉS

1. TÖLTSD LE A B&WTIPS ALKALMAZÁST ÉS IGÉNYELD A VIRTUÁLIS KÁRTYÁDAT!

INGYENESEN ITT TÖLTHETED LE! MAJD REGISZTRÁLD AZ ADATAID A KÁRTYÁM MENÜPONTBAN!

2. TIPPVERSENY MENÜPONT

A tipper alkalmazáson keresztül kerül megrendezésre a tippjáték. Nincs más dolgod, mint az alkalmazásunk letöltése után a tippverseny menüpontra lépni, ahol látni fogod a VB játékunkat. Amikor megjelenik számodra is a verseny, akkor kattints a Bejelentkezés/Csatlakozás gombra.

3. BEJELENTKEZÉS

Amennyiben rendelkezel tipper fiókkal, akkor nincs más dolgod, mint az alkalmazás weboldalán regisztrált email címeddel és jelszavaddal belépni. Ha viszont nem rendelkezel ilyen fiókkal, akkor kattints a "Regisztrálok" gombra és az adataid megadása után létrehoztad a tipper fiókod!

4./1. TIPPEK LEADÁSA

A VB első napjáig van esélyed tippelni a torna végső győztesre és a gólkirályára. Ezek a tippek érik a legtöbb pontot a versenyben. A végső győztes esetén 100 pont jár annak, aki sikeresen eltalálja a VB győztesét. A gólkirályi cím esetében pedig 50 pont jár a helyesen tippelőknek!

4./2. TIPPEK LEADÁSA

Dátum szerint lesznek feltüntetve a mérkőzések, amelyekre az általad várt pontos végeredményt kell beírnod tippként. A tippeket többféle módon pontozzuk a versenyben és a pontozásról szóló részletes tájékoztatást a verseny leírásában megtalálhatod!


5. EREDMÉNYEK

Az "állás" menüpontban találhatod meg a pontjaidat, illetve a mások által szerzett pontokat is. A ranglista a játék folyamán folyamatosan frissülni fog és a VB döntő után összesítjük a tippversenyre jelentkezők által beküldött tippeket. A legügyesebb tippelők tárgyi nyereményben részesülnek, de összességében tíz személynek van lehetősége a tippversenyben meghirdetett nyeremények begyűjtésére! Amennyiben pontegyenlőség látható a tippversenyben, akkor a regisztráció dátuma lesz a döntő és az a versenyző fog előrébb végezni, aki hamarabb regisztrált a versenyre!

TÖLTSD LE A B&WTIPS ALKALMAZÁST

INGYENESEN ITT TÖLTHETED LE!

NYEREMÉNYJÁTÉK IDŐPONTJA

A regisztrációkat 2022. november 2-től várjuk a b&wtips applikációjában a Tippverseny felületén. Regisztrálj minél előbb, mert pontegyelőség esetén a legvégső esetben a regisztráció időpontja is érhet pontokat!

A JÁTÉK MENETE
1. Töltsd le a b&wtips appot!
2. A b&wtips applikáció nyitóoldaláról kattintsd le a kártyám menüpontot és igényeld a virtuális kártyádat!
3. Regisztráció után lépj a Tippverseny ikonra, ezt követően lépj be a tipper fiókodba, vagy regisztrálj egyet! Ezután már nincs más dolgod csak megtippelni, hogy melyik csapat nyeri a meccseket.
4. Minden tippeddel pontokat gyűjthetsz a Vb végéig.
5. Extra pontokért az első meccs kezdetéig megtippelheted a Gólkirályt és a Győztes csapatot is.
6. A 10 legtöbb pontot elérő tippelő garantált nyereményeket kap. 
7. A nyertesek nevét a játék végén a http://www.bwtips.hu oldalon tesszük közzé, illetve a tippversenyben az „állás” menüpontban is láthatóak lesznek a legügyesebb versenyzők.

A további részletek és a pontszámítás menete a tippjátékban található.

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!
0