b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

VB 2018 – Izland – Horvátország

A mai napon a horvátok számára úgymond “páholyból” figyelhetővé vált a mai találkozók sorsa. A csapat már megszerezte a továbbjutást és innentől kezükben a csapatok sorsa. Izland, Nigéria és Argentína hármasa közül kerül ki a második továbbjutó a “D” jelzésű csoportból.


Az Izland – Horvátország mérkőzésre “B” kategóriás tippel készültünk és bízva a megszerzett információkban, ma bízunk az izlandiakban.

A horvátok csapatából a mai mérkőzésen Brozovic, Corluka, Kalinic, Mandzukic, Rakitic, Rebic és Vrsaljko is kikerült a keretből, hiszen a mai mérkőzés úgymond “tét nélkülivé” vált számukra. Ezen kívül a padon fog kezdeni a Real Madrid egyben a horvát csapat mozgatórugója Modric is. Az izlandi csapat számára viszont létfontosságú a mai mérkőzés, ha nyernek és Nigéria ma kikap, akkor továbbjuthat a csapat. Tegyük hozzá azért azt is, hogy a jelenlegi izlandi együttes nem a támadásairól híres, viszont egy ilyen “csere” csapattal felálló horvátok ellen mi úgy véljük, hogy labdába rúghatnak. Izlandi oldalon a teljes kezdőcsapat rendelkezésre áll és elől a Sigurdsson, Finnbogason kettős várhatóan mindent megfog tenni, hogy gólt szerezzen. Ha végig gondoljuk, a horvátok számára talán a legegyszerűbb döntés az lenne, ha az Izlandi együttest “engednék” tovább. Ehhez pedig nem kell más, mint egy közepes tempóval végig vinni a mérkőzést és 1-2 gólos találkozón elengedni az izlandi csapatot, hogy nyerni tudjanak. A Nigéria – Argentína találkozón, mi vendég sikerre számítanánk, de nem mernénk rá tenni egy forintot sem.Egy biztos, ma ha az égiek és a horvátok is úgy akarják, akkor “csoda” történhet és Izland juthat tovább.

A várható kezdőcsapatok:
Izland:
Haldorsson, Saevarsson, Arnason, R Sigurdsson, Magnusson, Gudmundsson, Gunnarsson, Halfredosson, Bjarnason, G Sigurdsson, Finnbogason

Horvátország:
Subasic, Corluka, Lovren, Vida, Strinic, Badelj, Kovacic, Bradaric, Pjaca, Perisic, Kramaric

Igaz a horvátok részéről a Kovacic, Pjaca, Perisic, Kramaric négyes is veszélyes lehet, viszont végig gondolva ez a csapat azért bőven verhetővé vált ezzel a “pihentetéssel”. Mi egyetértünk a horvátokkal és most a legjobb úgymond kihasználni a lehetőséget, egyben újra regenerálódni a játékosoknak a folytatásra. Mi úgy véljük, hogy a találkozón az izlandiak küzdeni fognak, kiindulva a védekező futballjukból várhatóan ezt a “gyengébb” támadósort megfogják tudni fékezni, de támadni is kell, hiszen csak a győzelem lenne elfogadható számukra. Ennek ellenére mi úgy véljük, hogy ma vagy 1-0, vagy 1-1-s eredmény születhet a találkozón. Így bízva az izlandiakban, ma behúzzuk a kétesélyes fogadást, amelyre remek oddsot találtunk.

Izland – Horvátország (20:00) Tippmix kód: 26094 H
Tipp:Izland vagy Döntetlen (Kétesély) odds:1,62 “B” Tét: 5 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: