b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

VB 2018 – Harc a bronzéremért!

BRUSSEL, BELGIUM - JUNE 6: Eden Hazard of Belgium during the International Friendly match between Belgium v Egypt at the Koning Boudewijnstadion on June 6, 2018 in Brussel Belgium (Photo by Erwin Spek/Soccrates/Getty Images)

A mai napon ismét nyilvános megosztással készültünk. Ahol először a VB bronz mérkőzésére hoztunk három opciót, amelyhez a már megszokott módon egy-egy rövid elemzéssel készültünk. Reméljük, hogy tetszenek a mai ötleteink. Ezek a tippek egy az egyben így szerepelnek a “Prémium szolgáltatásunkban”!


A “B” kategóriás tippjeink esetében elsőnek a szögletekre gondoltunk. Mindkét fél elég sok szögletet alakított ki a mérkőzései java részén. Ma egy felszabadult focira számítunk és várhatóan a felek nem “bekkelni” fognak. Az angol védelemben lesznek hiányzók, de a támadó részben mindkét oldalról várhatóak a szokásos kezdők. Mi úgy véljük, hogy ez a találkozó átmehet egy adok-kapok (gólokra értve) találkozóba. Erre készülnek a fogadóirodák is, hogy lesz gólváltás, erre az opcióra jelenleg 1,45-s oddsért lehet fogadni, amit mi ezért kihagyunk. De találtunk lényegében több opciót is a mérkőzésen amelyre érdemes lehet fogadni. “B” kategóriában a szögletszámot, illetve a belga gólokban bízunk! Lukaku két mérkőzése nem tud gólt szerezni, így ma az ő lábában/fejében is bízunk, de rizikós lenne rá fogadni, ezért maradt a sima belga gól, amelyre a második félidőben számítunk, illetve a szögletek, amelyekre valljuk be egy kicsi rizikóval ugyan, de bátran behúzható opcióra fogadhatunk!


Belgium – Anglia (16:00) Tippmix kód: 01108 V
Tipp:Több, mint 9,5 (Szögletszám 9,5) odds:1,70 “B” Tét: 2 egység

Belgium – Anglia (16:00) Tippmix kód: 00886 V
Tipp:Több, mint 0,5 (2. félidő – Hazai csapat – Gólszám 0,5) odds:1,50 “B” Tét: 3 egység

A “C” kategóriában szintén a Belgium – Anglia mérkőzésre fogadtunk. Ahol véleményünk szerint a jobb “erőkből” álló belga csapat érhet a dobogó harmadik lépcsőfokára. Sokak várják az angolokat, viszont mi amit láttunk a horvátok ellen elbizonytalanított minket, illetve látható volt, hogy a bekapott gól után a védelem nem volt a helyzet magaslatán. Így mi úgy véljük, hogy a találkozó végső sípszójánál a belgák nyernek, amelyre a fogadóirodák is nagyobb esélyt látnak. Hazard, Lukaku, De Bruyne szinte biztos a pályán lesz, így várható lesz a fentiekben említett belga gólszerzés, de szerintünk a győzelmük is!

Belgium – Anglia (16:00) Tippmix kód: 00613 H
Tipp:Belgium (Ki végez a 3. helyen?) odds:1,62 “C” Tét: 2 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: