b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

VB 2018 – Döntő van!

A VB döntőre az ígértek szerint ismét nyilvános megosztásban osztjuk meg a gondolatainkat és az ötleteinket a követőinkkel. A bronzmérkőzésen és a hajnali MLS mérkőzéseken is profittal zártunk és ma sem lehet más a célunk!


A “B” kategóriás tippjeink esetében két opcióra gondoltunk. A mérkőzésen abban bízunk, hogy nem egy unalmas, védekezésekben és taktikai párharcokban gazdag 90 perc elé tekintünk. A franciákat tartják ma az esélyesebb félnek, viszont a horvátok lesznek azok, akik képesek az utolsó erejükkel is küzdeni azért, hogy megnyerjék ezt a VB aranyat. A franciák amúgy sem egy döntő specialisták és inkább a francia játékosokban motoszkálhat ott a gondolat, hogy volt már rá példa, hogy elveszítettek egy döntőt. Mi úgy véljük, hogy ma mindkét oldalon motiváltak, egyben fegyelmezettek lesznek a játékosok. A franciákban bízunk lényegében, de abban is látunk fantáziát, hogy nem egy 0-1 gólos mérkőzés lesz. Ezért, mint “B” kategóriás ötletként reménykedünk abban, hogy a franciák fognak először betalálni a mérkőzésen, illetve az 1,5 gól feletti opció is viszonylagosan jó értéket hordoz önmagában, amit szerintünk hiba lenne kihagyni..


Franciaország – Horvátország (17:00) Tippmix kód: 02165 H
Tipp:Franciaország (Melyik csapat szerzi az első gólt?) odds:1,60 “B” Tét: 3 egység

Franciaország – Horvátország (17:00) Tippmix kód: 01366 V
Tipp:Több, mint 1,5 (Gólszám 1,5) odds:1,50 “B” Tét: 5 egység

“C” kategóriában egy rizikósabbnak tűnő és egyben kiszámíthatatlan opcióra gondoltunk. Mi úgy véljük, hogy a horvátok lesznek azok akik több szabálytalanságot fognak elkövetni, illetve több sárgát fognak beszerezni. A védelmükben bőven vannak olyan játékosok akik képesek keményebb faultokra. Ezért mi úgy véljük, hogy kisebb téttel ugyan de vállalható lehet ez az opció. Lényegében mégsem annyira kiszámíthatatlan, de ebben az esetben bármi megtörténhet.

Franciaország – Horvátország (17:00) Tippmix kód: 02336 V
Tipp:Horvátország (Melyik csapat kap több sárga lapot?) odds:1,65 “C” Tét: 1 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: