b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

VB 2018 – Brazília – Belgium

[box type=”info”]Hatodik napja, hogy minden nap profitálunk és remélhetőleg a mai ötleteinkkel is sikerül a nyereséges napok számát növelni! Itt az esély és ismét remek alkalom nyílik erre, hiszen ma kiváló mérkőzések szemtanúi lehetünk..[/box]

Először is köszönet mindazoknak, akik részvételükkel és kedvelésükkel jelezték, hogy igényt tartanának a munkánkra. Másrészről pedig a nagy aktivitásnak köszönhetően ma mindkét opciót, amit a mérkőzésen megosztottunk a “Prémium szolgáltatásunk” keretein belül megosztjuk a közösségünkkel!

A “B” kategóriás tippünk a Brazília – Belgium mérkőzésen kerül megosztásra. A tippünk pedig a két kiváló támadósorral rendelkező csapat által kialakított gólváltás lenne. Összességében, mint statisztikailag, mint megérzésileg is bőven várható ez az opció. Mindkét oldalon fantasztikus egyéniségek és remek játékosok alkotják a kereteket. A brazil oldalon Neymar, Coutinho, Paulinho, Gabriel Jesus, míg a másik oldalon a Hazard, Lukaku, De Bruyne, Mertens négyes rohamozhatja a kapukat. Mi úgy véljük, hogy a találkozón egy kezdeti puhatolózás után elszabadulhat a mérkőzés és akár egy Franciaország-Argentína típusú találkozót is eredményezhet ez a mai. Mindkét fél remek formában és ugyan a brazilok végig magabiztosan hozták a győzelmeiket, addig a belgák az utolsó mérkőzésükön egy parádés sikert értek el és Japán ellen 0-2-s hátrányból állt fel az együttes és nyert rendes játékidőben. Na most nagy kérdés, hogy ez a hajtós mérkőzés mennyi erőt vett ki a csapatból, vagy éppen mennyit adott hozzá, hiszen egy ilyen siker egy plusz motivációs erő és tényező is lehet egyben a csapat esetében. Mi nehéz mérkőzésre számítunk, viszont úgy véljük, hogy ha betalál az egyik fél, arra kell, hogy érkezzen válasz és mi azt sem zárnánk ki, hogy a mérkőzés hosszabbítás medrébe kerüljön. Egy biztos, hogy nem fogunk unatkozni. Mindkét oldalon motivált és remek támadósorokat láthatunk, akik készek lesznek mindent megtenni a győzelemért,ehhez pedig szükség van a gólokra, ezért mi behúztuk nagy téttel a gólváltást, mint opciót!

Brazília – Belgium (20:00) Tippmix kód: 01539 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)odds:1,75 “B” Tét: 10 egység

A mérkőzésen a másik tippünk “C” kategóriás lesz. Ez a tipp pedig a szögletekben rejlik. Mindkét fél előző mérkőzéseit látva sorra szöglet over opciókat alakított ki. Ma pedig a két remek támadósorral rendelkező együttes sok helyzetet alakíthat ki, viszont a védelmeket látva mi úgy véljük, hogy sok szögletet alakíthatnak ki a csapatok, ezért mi behúztuk ezt az opciót is a mérkőzésen!

Brazília – Belgium (20:00) Tippmix kód: 01668 V
Tipp:Több, mint 9,5 (Szögletszám 9,5) odds:1,55 “C” Tét: 3 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: