VB 2018 – Brazília – Belgium

Hatodik napja, hogy minden nap profitálunk és remélhetőleg a mai ötleteinkkel is sikerül a nyereséges napok számát növelni! Itt az esély és ismét remek alkalom nyílik erre, hiszen ma kiváló mérkőzések szemtanúi lehetünk..

Először is köszönet mindazoknak, akik részvételükkel és kedvelésükkel jelezték, hogy igényt tartanának a munkánkra. Másrészről pedig a nagy aktivitásnak köszönhetően ma mindkét opciót, amit a mérkőzésen megosztottunk a “Prémium szolgáltatásunk” keretein belül megosztjuk a közösségünkkel!

A “B” kategóriás tippünk a Brazília – Belgium mérkőzésen kerül megosztásra. A tippünk pedig a két kiváló támadósorral rendelkező csapat által kialakított gólváltás lenne. Összességében, mint statisztikailag, mint megérzésileg is bőven várható ez az opció. Mindkét oldalon fantasztikus egyéniségek és remek játékosok alkotják a kereteket. A brazil oldalon Neymar, Coutinho, Paulinho, Gabriel Jesus, míg a másik oldalon a Hazard, Lukaku, De Bruyne, Mertens négyes rohamozhatja a kapukat. Mi úgy véljük, hogy a találkozón egy kezdeti puhatolózás után elszabadulhat a mérkőzés és akár egy Franciaország-Argentína típusú találkozót is eredményezhet ez a mai. Mindkét fél remek formában és ugyan a brazilok végig magabiztosan hozták a győzelmeiket, addig a belgák az utolsó mérkőzésükön egy parádés sikert értek el és Japán ellen 0-2-s hátrányból állt fel az együttes és nyert rendes játékidőben. Na most nagy kérdés, hogy ez a hajtós mérkőzés mennyi erőt vett ki a csapatból, vagy éppen mennyit adott hozzá, hiszen egy ilyen siker egy plusz motivációs erő és tényező is lehet egyben a csapat esetében. Mi nehéz mérkőzésre számítunk, viszont úgy véljük, hogy ha betalál az egyik fél, arra kell, hogy érkezzen válasz és mi azt sem zárnánk ki, hogy a mérkőzés hosszabbítás medrébe kerüljön. Egy biztos, hogy nem fogunk unatkozni. Mindkét oldalon motivált és remek támadósorokat láthatunk, akik készek lesznek mindent megtenni a győzelemért,ehhez pedig szükség van a gólokra, ezért mi behúztuk nagy téttel a gólváltást, mint opciót!

Brazília – Belgium (20:00) Tippmix kód: 01539 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)odds:1,75 “B” Tét: 10 egység

A mérkőzésen a másik tippünk “C” kategóriás lesz. Ez a tipp pedig a szögletekben rejlik. Mindkét fél előző mérkőzéseit látva sorra szöglet over opciókat alakított ki. Ma pedig a két remek támadósorral rendelkező együttes sok helyzetet alakíthat ki, viszont a védelmeket látva mi úgy véljük, hogy sok szögletet alakíthatnak ki a csapatok, ezért mi behúztuk ezt az opciót is a mérkőzésen!

Brazília – Belgium (20:00) Tippmix kód: 01668 V
Tipp:Több, mint 9,5 (Szögletszám 9,5) odds:1,55 “C” Tét: 3 egység

Sok sikert és szerencsés napot!