b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Vasárnapig pihenőt fújtunk, de addig sincs megállás!

A munkánkban egy kicsit kiengedjük a gőzt és szerdától – vasárnapig pihenőt fújunk! Ami fontos, hogy a munkánk menete addig sem áll meg, viszont ez idő alatt nyilvános és mindenki számára elérhetővé válik a “Prémium szolgáltatásunk”. A döntés legfőbb oka, hogy elfáradtunk egy kicsit fejben, illetve az utóbbi napokban nem jött ki a lépés számunkra, úgyhogy itt az ideje, hogy kiengedjük a gőzt és fújjunk egyet!


A 2018.06.27. mérkőzéseket két kategóriába “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

Az első “B” kategóriás tippünk esetében a Svájc – Costa Rica mérkőzésre hoztunk egy tippet. Igazából mi bízunk a svájci alakulatban, akik számára egy győzelemmel biztossá válna a továbbjutásuk. Costa Rica már biztos kieső, bár látható, hogy utóbbi napokban a kieső csapatok megnehezítik a még továbbjutásért harcoló csapatok sorsát, de kiindulva a svájci győzelemből, amelyet a szerbek ellen elértek, illetve a brazilok elleni döntetlenből, mi egyértelműen várjuk a svájci győzelmet, amellyel a csapat akár megszerezheti az első pozíciót is a csoportban!

Svájc – Costa Rica (20:00) Tippmix kód: 23418 H
Tipp:Svájc (1X2) odds:1,65 “B” Tét: 5 egység

A “C” kategóriás tippek esetében először a Szerbia – Brazília mérkőzésre gondoltunk, ahol kiindulva a két csapat helyzetéből egy igencsak szoros párharc elé nézhetünk, illetve akár a brazilok ki is eshetnek, amelyet valljunk be őszintén senki sem vár. A szerbek eddig mindkét találkozójukon betaláltak az ellenfeleiknek, míg a brazilok megszenvedtek Costa Rica ellen, illetve a svájciakkal remiztek. Mi úgy véljük, hogy test-test ellen gyengébb lehet a brazil válogatott, viszont lábbal megverhető a lassabb szerb védelem. A szerbek veszélyes ívelésekkel veszélyeztethetnek és középen Mitrovic támadójátéka rengeteget számíthat. A szerbeknek menniük kell, hiszen csak győzelem esetén lenne esélyük a továbbjutásra. A brazilok pedig várhatóan ennek köszönhetően egy-egy kontrából beköszönhetnek. Így mi várjuk a gólváltást a találkozón, amelyre igencsak kecsegtető oddsra találtunk.

Szerbia – Brazília (20:00) Tippmix kód: 23707 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,85 “C” Tét: 1 egység

A másik “C” kategóriás tippünk esetében pedig a Mexikó – Svédország mérkőzésen szintén a gólváltást várnánk. Lényegében mindkét fél számára kulcsfontosságú lehet a mérkőzés. Mexikó döntetlen, vagy győzelem esetén juthat tovább, míg a svédek ha nyernek akkor akár a Mexikóiak továbbjutási vágya is veszélybe kerülhet, hiszen a németek a Dél-Koreai válogatottal fognak játszani. A svédek eddig minden mérkőzésen megmutatták, hogy mire képesek, ezért mi úgy véljük, hogy egyszer betalálhatnak, míg Mexikóiak a két győzelmükkel már bizonyítottak annyit, hogy várjunk tőlük legalább egy gólt.

Mexikó – Svédország (20:00) Tippmix kód: 23356 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,85 “C” Tét: 3 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: