b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Változtatunk egy kicsit..

A csütörtöki kilengésünket a tegnapi eredményeink egyből kozmetikázták, hiszen tegnap a “SINGLE”, “RÉSZLETEZZ ÉS NYERJ!” és az “ALL IN” prémium csomagjaink nyereségesen zártak. Viszont egyhangúan arra a döntésre jutottunk, hogy a “Nagy szorzós” csomagunkat megszüntetjük, viszont az “ALL IN” csomagunkban ennek köszönhetően a “SINGLE” és “RÉSZLETEZZ ÉS NYERJ” csomag tippjeinket továbbra is megosztjuk, illetve ezen kívül amely mérkőzéseket még megfelelőnek találjuk megosztjuk. (Tehát az “ajánlások” úgymond kiváltják a “Nagy szorzós” csomag tippjeit. Ez a változás azért jó, mert elmondható, hogy folyamatosan nyereséges napokat alakíthatnánk ki, sőt többször hibátlanul is zárhatnánk, ha a “SINGLE” és “RÉSZLETEZZ ÉS NYERJ!” tippeket tekintjük.)Ha, szeretnél csatlakozni a prémium szolgáltatásainkhoz ITT teheted meg!

 [ecwid widgets=”productbrowser categories minicart” default_category_id=”0″ default_product_id=”0″ minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]


Ma érkezik az “Elemezgető” rovatunk, amely a 10. részéhez ér és eddigiek alapján szép nyereséget tudhat magáénak, hiszen 6 nyertes és 3 vesztes nappal zárt az ingyenes megosztásunk idáig. Hamarosan érkezünk, az újításunkban pedig bízunk és szeretnénk minél szebb eredményekkel zárni a hónapokat.

0
%d bloggers like this: