b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open: Valóban ekkora favorit Jack Draper?!

Parádés formában érkezett a US Openre Draper! (Fotó: Eurosport)

2022-09-02477

Jack Draper kiváló formában érkezett a US Openre és a formája kitartott az előző két fordulóban is. Viszont nagy kérdés, hogy a Felix Auger-Aliassime elleni győzelme után, képes lesz-e ismét kiharcolni a győzelmet egy jobb helyen rangsorolt K. Khachanov ellen..

Ami tehát kézenfekvő tényező, hogy Jack Draper kiváló formát mutat. A US Open ellőtt is több győzelmet bezsebelt a teniszező és képes volt példának okáért S. Tsitsipas ellen is győzni. Az előző körben Felix Auger-Aliassime ellen aratott győzelme persze így is meglepőnek volt mondható, főleg úgy, hogy a kanadai még szettet sem tudott ellene nyerni.  A mai rivális viszont fejben jóval erősebb, mint az előbb említett Auger, ráadásul Khachanov is duzzadhat az önbizalomtól, hiszen az előző körökben Kudla, Monteiro kettős ellen ért el magabiztos győzelmet. Az egyedüli kérdés, hogy ma képes lesz Khachanov megnehezíteni Draper dolgát és akár ki is harcolhatja a továbbjutást, vagy ismét 3-0-ás győzelmet ér el a fiatal teniszező.

K. Khachanov - J. DraperFogadási határidő: 20:00

Nagyon sokat gondolkodtunk azon, hogy Jack Draper győzelmére fogadjunk, hiszen elég kézenfekvőnek tűnik jelenleg a 20 éves teniszező győzelme. Viszont Khachanov jóval tapasztaltabb, mint riválisa, ráadásul fejben sokkal erősebb, mint Felix Auger-Aliassime. Egyszóval nem számítunk egyszerű mérkőzésre, bőven reálisnak tartjuk azt is, hogy ma megszakad Draper kiváló szériája, de azért bízunk a teniszező képességeiben. Úgyhogy a fogadásunk Jack Draperrel kapcsolatos és a megnyert játékaira kötünk fogadást. Bet365-ön jelenleg 20.5 az U/O line, ami elég jónak mondható. Draper győzelmével kalkulálva minimum 18 játékról beszélünk, de bőven reális az is, hogy lesz egy, vagy két rövidítés is a mérkőzésen, illetve várnánk legalább egy szettet az orosz riválisától is. Úgyhogy, ha nem 0-3 ez a meccs, illetve ha nem kap ki 3-0, 3-1-re Draper, akkor a tippünk szinte garantáltan “zöldülni” fog!

Tipp: 20.5 felett (J. Draper megnyert játékok)
odds: 1.90

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: