b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open : T. Sandgren – V. Pospisil – 21:30

Izgalmas mérkőzésre van kilátás Sandgrenék mérkőzésén. (Fotó : Getty Images)

Tegnap hibátlanul zártunk és az utóbbi napokban rendre sikerül profitot realizálni a prémium elemzések esetében. Remélem most is sikerül remek eredményekkel zárni, ám ma kockáztatok és a magasabb szorzókhoz nyúltam.


I T. Sandgren – V. Pospisil I

 

A mérkőzésen két igencsak jó kvalitású teniszező fog egymással találkozni. Számomra Sandgren a 2019-s év egyik legnagyobb meglepetése, hiszen folyamatosan képes underdog teniszezőként hozni a mérkőzéseit. Ezt most is megtette itt a US Openen, méghozzá Tsonga ellen harcolta ki a győzelmet egy 5 szettes mérkőzésen. Riválisa Pospisil lesz a mai játéknapon és a kanadai teniszező közel egy éves kihagyás után már bemutatkozott Wimbledonban, majd “hazai” pályán Kanadában is megpróbált maradandót nyújtani.

A két teniszező között az ATP ranglistán rengeteg különbség van, viszont ez leginkább a kanadai sérülésének köszönhető. A sérülését megelőzően az ATP ranglista 70. helyén állt Pospisil.

Izgalmas mérkőzésre van kilátás Sandgrenék mérkőzésén. (Fotó : Getty Images)

Ami számomra biztató, hogy Pospisil képes volt egy fantasztikus játékkal nyerni a 9. ATP helyezett Khachanov ellen. Ez mindenképp nagy bravúrnak számít és látva Sandgrent szerintem itt egy ki-ki mérkőzés lesz. Azt sem tartom kizártnak, hogy 5 szettig meneteljenek a felek, ám a most látott opening line számomra jónak mondható, hogy 38,5 game az under/over határ. Mindkét teniszező ügyel az adogatásaira és látható volt a Sandgren-Tsonga mérkőzésen, hogy 2 Tie Break, ill. egy 12 gameből álló szett is volt. Míg Pospisil az utolsó szettet leszámítva rendre 10-12 gameből álló szetteket alakított ki. Egy szó, mint száz szerintem a két teniszező nyer egy-egy szettet, illetve itt is szoros játékrészekre van kilátás. Úgyhogy én 38,5 game fölé rakom a mai tétemet a US Openen és papíron ennek az ajánlásnak zöldülnie kell.

T. Sandgren – V. Pospisil (21:30)

Tipp: Több, mint 38,5 (Összesített játékok) odds: 1,83 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: