b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open : S. Wawrinka – D. Medvedev – 19:30

Medvedev minden tényezőt figyelembe véve favoritnak számít és véleményem szerint magabiztosan fogja hozán 3-0-ra ezt a találkozót. (Fotó : Getty Images)

A mai nap első “gold” elemzéseként egy US Open mérkőzéssel készültem. Ami azt illeti megfogadtam pár nappal ezelőtt, hogy hanyagolni fogom a tornát, ám a mérkőzéseket természetesen követtem és most egy olyan párosítás jött létre a negyeddöntőben, amit érdemes lehet fogadói szemmel is nézni, illetve fogadni arra.


I S. Wawrinka – D. Medvedev I

 

A mérkőzésen egy olyan opciót osztok meg, amelyet lényegében az online fogadóirodákban tud mindenki megfogadni. A fogadóirodák alatt gondolok az Unibet és a Bet365 oldalakra. Ami a fogadást illeti egy opció tetszett meg ezen a mérkőzésen, méghozzá az, hogy ez a két játékos ma egy-egy szettet biztosan nyerni fog, ezzel pedig 4-5 szettbe torkolló mérkőzést láthatunk. Ezt az opciót Unibeten egy az egyben megtalálod, hiszen a 3,5 szett feletti opcióra köthetsz fogadást. Míg Bet365-n a következőképpen találod meg a fogadást.

Tenisz menü (Itt görgess le a következőig) – “Szett” (Ha pedig megvan, válaszd ki a következőt) – “Egyenes szettekben nyer?”

Ha megvan kattints rá és itt kijönnek a mai mérkőzések. A lényeg az, hogy itt arra kötünk fogadást, ha az Igenre nyomsz, hogy 3-0, vagy 0-3 lesz a meccs. Ha pedig a Nemre, akkor 3-1, 3-2, vagy épp ez fordítva, tehát a teniszezők nyernek legalább egy-egy szettet. Ha nem érthető írj és segítek elmagyarázom érthetőbben.

Wawrinka fantasztikus múlttal rendelkezik és itt a US Openen fantasztikus formában van. Riválisa pedig kemény borításon a remek adogatásaival, ill. a maga tudásával szinte egytől-egyig magabiztosan hozta a mérkőzéseket.

Medvedev számít az esélytelenebbnek a mostani mérkőzésen, ám az orosz erős adogatásaival, ill. gyors labdajátékával megfoghatja svájci riválisát. (Fotó : Getty Images)

A két teniszező között két különbséget tudnék felsorolni és ez a két különbség mindkettejük játékának kedvezhet. Wawrinka a maga rutinjával, ill. koncentrációval emelkedhet Medvedev fölé, míg az orosz a kiváló és erős adogatásaival, a pontos labdameneteivel, ill. a maga gyorsaságával lehet jobb, mint svájci ellenfele. Ami azt illeti, Medvedev Djokovic szintű játékos lehet, ha mentálisan képes még egy kicsit tovább fejlődni. Ha koncentrál és nem hibázik, akkor képes a legjobbakat is megverni és erre ott volt a remek példa Cincinnatiben Djokovic ellen. A tornán Wawrinka eddig egy könnyebb sorsolást kapott, ám az előző fordulóban látott Djokovic elleni játéka engem meggyőzött. A svájci képes volt azt elérni, hogy 2-0-s vezetésnél feladásra késztesse szerb riválisát, aki vállpanaszaira fogta természetesen az egészet. Medvedev sem panaszkodhat, hiszen az egyik meglepetés a tornán Koepfer tűnt a legnehezebb ellenfelének itt a tornán. Ami azt illeti a fogadóirodák Wawrinka sikerét favorizálják, ami szerintem túlzás, főleg elnézve Medvedev idei teljesítményét kemény borításon. Egy szó, mint száz a találkozón én egy 4-5 szettes mérkőzésre gondolok és nagyon nagy meglepetésként érne, ha itt Wawrinka képes lenne 3-0-ra hozni a mérkőzést. Medvedev remek formában van, de az ő játékában is benne volt többször a US Openen a hiba, ill. Wawrinka is bukott Sinner és Chardy ellen is egy-egy szettet. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem a két teniszező képes lesz 1-1 szettet behúzni, amelyre 1,53-s szorzóért cserébe megéri fogadni magasabb téttel.

S. Wawrinka – D. Medvedev (19:30)
Tipp: 3,5 szett felett (Szett összesített – Unibet) odds:1,50 “B” kategória Tét : 5 egység
Tipp: Nem (Egyenes szettekben nyer? – Bet365) odds:1,53 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: