b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open : R. Berankis – J. Vesely – 22:00

Minden egyes tényező a remek formában lévő Berankis sikere mellett szól! (Fotó : Getty Images)

A második elemzés esetében egy közös publikációt tartok, tehát gold és prémium tartalom is lesz. A mostani bejegyzésben R. Berankis – J. Vesely mérkőzésre ajánlok fogadást. Ez a találkozó igencsak izgalmasnak ígérkezik és remélhetőleg minden az elképzeléseim szerint alakul.


I R. Berankis – J. Vesely I

A mostani találkozón én leginkább a litván teniszező idei teljesítményében bízom. Berankis idén már négy tornát is nyert kemény borításon. Elsőként ezt a Rennesi tornán, majd ezt követően Drummondville, Busan és Vancouverben tette meg. Összességében 46 mérkőzést játszott és ezen mérkőzésekből 34 alkalommal nyert. Cseh riválisa nem a legjobb kemény borításon és idén sem nyújt maradandót. Összességében 9-6-s mérlege van.

Berankis idén fantasztikus formában van és lényegében minden egyes tényező az ő sikere mellett szól.

Minden egyes tényező a remek formában lévő Berankis sikere mellett szól! (Fotó : Getty Images)

A két fél még nem mérkőzött meg egymással, tehát nagyon kiinduló alap nincs az egymás elleni mérkőzéseket tekintve. Az viszont mindenképp bizakodásra adhat okot, hogy Berankis milyen formában van, ill. az is, hogy a két teniszező között 72 hely különbség van az ATP ranglistán. A másik szintén biztató tényező, hogy Berankis kemény borításon játszik leginkább és 2008 óta végigkövetve az eredményeit látható, hogy maximum 15 mérkőzést játszott más borításokon. A legkiemelkedőbb éve a 2015-s volt, amikor 60-26-s mutatót alakított ki kemény borításon. Egy szó, mint száz itt szerintem ténylegesen minden Berankis sikere mellett szól, ráadásul Vesely lábában immáron 3 meccsel több van, hiszen a US Open selejtezőit végig kellett játszania. Ugyan nyerni tudott mindhárom meccsen, de a legutolsó két találkozóján már megizzadt. Úgyhogy én bizakodó vagyok a találkozóval kapcsolatban és szerintem Berankis behúzza az idei első US Open mérkőzését és folytatja kiváló formáját.

R. Berankis – J. Vesely (22:00)
Tipp: R. Berankis (A mérkőzés győztese) odds:1,61 “B” kategória Tét : 5 egység (“Gold” előfizetők)
R. Berankis – J. Vesely (22:00)
Tipp: R. Berankis (A mérkőzés győztese) odds:1,61 “B” kategória Tét : 3 egység (Prémium előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: