b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open : R. Bautista-Agut – T. Sandgren – 09/01 17:00

Sandgren most is megnehezítheti riválisa dolgát. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 17:00

Tennys Sandgren-t viszonylag mindenki leírja, hiszen Bautista-Agut nagyon jó szériát futott a Cincinnati ATP tornán. A spanyol játékos az elődöntőig menetelt, ahol Djokovic kiejtette őt. Sandgren-t is Djokovic ejtette ki, de addig Sonego és Auger-Aliassime ellen elég magabiztosan játszot az amúgy hazai pályán szereplő amerikai teniszező. Annyi biztos, hogy ő lehet a torna egyik vesztese, hiszen a hazai közönség buzdítására eddig mindig számíthatott, viszont most üres staidonokban kell játszani a játékosoknak. Bautista nagyon jó adogató, ezt láthattuk az előző mérkőzésén is, ám kijelenthető azért, hogy egy jobb fogadójátékkal könnyen meglephető. Sandgren adogatójátéka viszonylag gyors, bár ő maga nem a leggyorsabb játékosok közé tartozik, de kiválóan mozgatja az ellenfeleket és ennek köszönhetően nagyon nehéz ellene brékelni. Az előző tornán is például három mérkőzésen három tie breaket is kialakított ennek köszönhetően és Djokovic ellen is a második szettben közel volt ahhoz, hogy megszorítsa a világelsőt. Egy szó, mint száz Bautista fogható egy szett erejéig és ennek ismeretében érdemes a 35.5 game feletti opciót favorizálni. Mindketten kiváló adogatók, ami akár 2-3 Tie Breakhez is vezethet.

📊 Ajánlott predikció: 
35.5 felett (Összesített gémek)

odds: 
1.83  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: