b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open : R. Bautista-Agut – M. Kecmanovic – 09/03 17:00

Bautista kereken egy hete szenvedett vereséget Lyonban Fritz ellen. Vajon ma nyerni tud? (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 17:00

R. Bautista igencsak magabiztosan teniszezett Cincinnatiben és a US Opent is 3-0-val kezdte az amúgy igencsak jó formában lévő és remek adogató T. Sandgren ellen. Annyi biztos, hogy a mai ellenfele nem a legjobbak közé tartozik, ráadásul az előbb említett ATP tornán 6-1 , 6-2-re verte mai riválisát a spanyol teniszező. Persze minden mérkőzés más és más ám ez számunkra mindenképp egy remek kiinduló alap, ráadásul Kecmanovic majdnem kiesett Mager ellen, aki azért egy jóval alulrangsoroltabb játékos. A fogadásunk a gamekre vonatkozik, ahol a 32.5-ös line-t favorizáljuk. Bízunk benne, hogy Bautista 3-0-ra nyeri a meccset, illetve abban a tényezőben is, hogy ezt a legtöbb esetben 8-9 game számmal teszi meg.

📊 Ajánlott predikció: 
32.5 alatt (Játék összesített)

odds: 
1.83  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: