b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open : J. Sousa – J. Thompson – 18:30

Thompson a mostani mérkőzés esélyese, ám nehezen tudom azt elképzelni, hogy 3-0-val abszolválja a találkozót. (Fotó : Getty Images)

Az első “gold” elemzés esetében a US Open egyik találkozójára ajánlok fogadást. A pályán Sousa és Thompson fog egymással találkozni.


US Open mutató:
4 nyertes – 0 vesztesI
J. Sousa – J. Thompson 
I

 

A mérkőzésen egy olyan opciót osztok meg, amelyet lényegében az online fogadóirodákban tud mindenki megfogadni. A fogadóirodák alatt gondolok az Unibet és a Bet365 oldalakra. Ami a fogadást illeti egy opció tetszett meg ezen a mérkőzésen, méghozzá az, hogy ez a két játékos ma egy-egy szettet biztosan nyerni fog, ezzel pedig 4-5 szettbe torkolló mérkőzést láthatunk. Ezt az opciót Unibeten egy az egyben megtalálod, hiszen a 3,5 szett feletti opcióra köthetsz fogadást. Míg Bet365-n a következőképpen találod meg a fogadást.

Tenisz menü (Itt görgess le a következőig) – “Szett” (Ha pedig megvan, válaszd ki a következőt) – “Egyenes szettekben nyer?”

Ha megvan kattints rá és itt kijönnek a mai mérkőzések. A lényeg az, hogy itt arra kötünk fogadást, ha az Igenre nyomsz, hogy 3-0, vagy 0-3 lesz a meccs. Ha pedig a Nemre, akkor 3-1, 3-2, vagy épp ez fordítva, tehát a teniszezők nyernek legalább egy-egy szettet. Ha nem érthető írj és segítek elmagyarázom érthetőbben.

A két teniszező közel azonos formát diktál és a helyezések tekintetében is alig van közöttük különbség. J. Sousa 44. az ATP ranglistán, míg Thompson az 55.!

Thompson a mostani mérkőzés esélyese, ám nehezen tudom azt elképzelni, hogy 3-0-val abszolválja a találkozót. (Fotó : Getty Images)

A találkozó igencsak szorosnak mondható és szerintem a két teniszező megfogja nehezíteni egymás dolgát. Ami látható, hogy Thompson sikerét várják a fogadóirodák, ám semmiképp sem írnám le Sousát.  Sousa idén 6-9-s mutatóval rendelkezik kemény borításon ám összességében Norrie, Nishikori és Anderson ellen nem volt képes nyerni szettet a portugál teniszező. Az ausztrál riválisa sem tűnik ki igazán kemény borításon és összeségében elmondható, hogy ő is képes általában 1-1 szettet nyerni. Egy szó, mint száz szerintem a két fél nem lesz képes hiba nélkül lehozni a mérkőzést. Ezért a 3,5 szett feletti opciót ajánlom fogadásként, amelyre 1,53-s oddsért megéri fogadni. Ami azt illeti a teniszezők legutóbb az Australian Openen találkoztak, akkor 3-2-re nyert Thompson én reálisnak tartom ezt az eredményt a mostani mérkőzésen is.

J. Sousa – J. Thompson (18:30)
Tipp: 3,5 szett felett (Szett összesített – Unibet) odds:1,52 “B” kategória Tét : 5 egység
Tipp: Nem (Egyenes szettekben nyer? – Bet365) odds:1,53 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: