b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open : H. Dellien – D. Medvedev – 18:30

Medvedev minden tényezőt figyelembe véve favoritnak számít és véleményem szerint magabiztosan fogja hozán 3-0-ra ezt a találkozót. (Fotó : Getty Images)

A US Open második napját nem szeretném részletezni, hiszen látható volt, hogy mennyi meglepetés eredmény született. A mostani mérkőzésen Dellien és Medvedev fog egymással megmérkőzni, ahol nem szeretnék egy ismételt meglepetésbe futni.


I H. Dellien – D. Medvedev I

A találkozón talán nem kell sokáig részletezni az esélyeket, hiszen Medvedev a kedvenc borításán teniszezhet, ráadásul az orosz teniszező az ATP ranglista 5. helyezettje. A kiváló formája adott, hiszen Cincinnati ATP tornát megnyerte, azt megelőzően döntőig menetelt Montrealban és csak Nadal volt az aki megállította őt. Dellien nem tartozik a tornán a húzó nevek közé, sőt inkább top100-on kívüli teniszezőnek mondanám kemény borításon. A bolíviai teniszező kemény borításon elvétve játszik, inkább salak a kedvence.

A két teniszező között hatalmas a különbség, amely alapján Medvedev sikere 100%-s biztonsággal rakható.

Medvedev minden tényezőt figyelembe véve favoritnak számít és véleményem szerint magabiztosan fogja hozán 3-0-ra ezt a találkozót. (Fotó : Getty Images)

A szorzók beszédesek a találkozón, hiszen az orosz sikerére 1,01-s szorzón lehet fogadást kötni. A másik ami viszont számomra biztató, hogy Dellien kemény borításon tényleg nagyon gyengének mondható, míg Medvedev otthon játszik ezen a borításon. Nagyon meglepődnék, ha Dellien szettet tudna nyerni Medvedev ellen. Sokat gondolkodtam, hogy a hendikep opciót, avagy az összesített game számot favorizáljam. Majd maradtam az utóbbinál. Medvedev szerintem magabiztosan fogja hozni a meccset 3-0-ra és bőven reálisnak tartom azt, hogy mindegyik szettben 6-1,6-2, vagy 6-3-s eredményt érjen el. Ami sajnos számomra a mérkőzéssel kapcsolatosan kiábrándító fogadási szempontból, hogy teljesen más fogadási lehetőségeket kínálnak az online fogadóirodák. Ezért két opciót osztok meg ugyanazon tétekkel, de arra kérlek, hogy csak a fogadóirodádnak megfelelően fogadj! A bet365 előfizetőknek Medvedev játékszámaira ajánlok fogadást, ami a 18,5 pont alatti opció. Unibeten pedig 27,5 game/játék alatti opcióra ajánlok fogadást. A tippünk akkor zöldül, ha Medvedev mindhárom szettjét hozza és mindezt úgy, hogy 6-3-s eredményeket érnek el maximum az adott szettekben. A feltételek szerintem adottak és remélhetőleg nem lepi meg a bolíviai teniszező az oroszt, mindezt úgy, hogy kb a kemény borítást nem is érzi.

H. Dellien – D. Medvedev (18:30)
Tipp: Kevesebb, mint 18,5 (D. Medvedev összesített játékai) odds:1,66 “B” kategória Tét : 5 egység (Bet365)
H. Dellien – D. Medvedev (18:30)
Tipp: Kevesebb, mint 27,5 (Játékok száma) odds:1,63 “B” kategória Tét : 5 egység (Unibet)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: