b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open : G. Simon – T. Fritz – 09/02 22:00

PARIS, FRANCE - OCTOBER 30: Gilles Simon of France plays a backhand during the men's single against Jeremy Chardy of France on the first round match of the Rolex Paris Masters at Palais Omnisports de Bercy on October 30, 2017 in Paris, France. (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 22:00

A mai nap már vállalunk némi kockázatot a US Openen és mivel ilyen alacsony szorzóban van jelenleg fogadás szempontjából érték, így a tétünkkel kellett kalkulálni. Annyi egyértelmű, hogy ez az ajánlás nagyon könnyen zöldülhet, hiszen két viszonylag forma-forma teljesítményű teniszező fog egymással találkozni. Simon-t sokak leírják, pedig okozott ő már sokaknak meglepetést, illetve kora ellenére még mindig a top50 közeli mezőnyben tartózkodik. Fritz egy feltörekvő fiatal, aki előtt szintén nagy jövő áll. Lábbal biztosan Fritz lesz gyorsabb, viszont Simon szervái még mindig nagyon pontosak, illetve az adogatásait szereti tökéletesen végig vinni. Egyszóval mindkét játékosnak megvan a maga erőssége, ennek értelmében megéri arra fogadni, hogy itt ma legalább négy szettet fogunk látni. Bet365-ön a szett menüpontotk eresd, ahol az egyenes szettekben nyer opció ellen kell fogadni. A további online fogadóirodákban pedig a 3.5 szett overre fogadj.

📊 Ajánlott predikció: 
Nem (Egyenes szettekben nyer)

odds: 
1.61  Ajánlott tét: 5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: