b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open : G. Pella – P. Carreno-Busta – 22:00

Izgalmas mérkőzésre van kilátás Pella mérkőzésén. (Fotó : Getty Images)

A negyedik egyben a mai napra készült utolsó prémium elemzés esetében ismét egy US Open mérkőzésre ajánlok fogadást, ahol a már-már favorizált opciót osztom meg. A pályán Pella és Carreno-Busta fog egymással megmérkőzni.


I G. Pella – P. Carreno-Busta I

 

A mérkőzésen egy olyan opciót osztok meg, amelyet lényegében az online fogadóirodákban tud mindenki megfogadni. A fogadóirodák alatt gondolok az Unibet és a Bet365 oldalakra. Ami a fogadást illeti egy opció tetszett meg ezen a mérkőzésen, méghozzá az, hogy ez a két játékos ma egy-egy szettet biztosan nyerni fog, ezzel pedig 4-5 szettbe torkolló mérkőzést láthatunk. Ezt az opciót Unibeten egy az egyben megtalálod, hiszen a 3,5 szett feletti opcióra köthetsz fogadást. Míg Bet365-n a következőképpen találod meg a fogadást.

Tenisz menü (Itt görgess le a következőig) – “Szett” (Ha pedig megvan, válaszd ki a következőt) – “Egyenes szettekben nyer?”

Ha megvan kattints rá és itt kijönnek a mai mérkőzések. A lényeg az, hogy itt arra kötünk fogadást, ha az Igenre nyomsz, hogy 3-0, vagy 0-3 lesz a meccs. Ha pedig a Nemre, akkor 3-1, 3-2, vagy épp ez fordítva, tehát a teniszezők nyernek legalább egy-egy szettet. Ha nem érthető írj és segítek elmagyarázom érthetőbben.

Pella a 20., míg Cerrano-Busta a 69. helyezett az ATP ranglistán.

Izgalmas mérkőzésre van kilátás Pella mérkőzésén. (Fotó : Getty Images)

A két teniszező esélyességét remekül jelzik a szorzók, hiszen a fogadóirodák 1,90-1,90-s szorzóért ajánlják a felek sikerességét. Ez számomra már mindent elmond a mostani mérkőzésről és nagy meglepetés lenne az, ha bármelyik teniszező 3-0-ra tudná hozni ezt a találkozót. Ami azt illeti én Busta sikerét várnám a mérkőzésen, ám Pella az akit nem szabad leírni, hiszen egyre jobb játékot nyújt a 29 éves teniszező. Egy szó, mint száz a 3,5 szett over opció itt is zöldülhet és bátrabbak megfogadhatják Busta sikerét is.

G. Pella – P. Carreno-Busta (22:00)
Tipp: 3,5 szett felett (Szett összesített – Unibet) odds:1,50 “B” kategória Tét : 3 egység
Tipp: Nem (Egyenes szettekben nyer? – Bet365) odds:1,53 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: