b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open : Fucsovics M. – N. Basilashvili – 17:00

Marci remek formában játszik az Australian Openen és most az egyik példaképe ellen léphet ismét pályára. (Fotó : Getty Images)

Az előző három Grand Slam-tornát rendre sikerült profittal zárni és most hasonló eredményeket szeretnék elérni az év utolsó tornáján is. Az első találkozón Fucsovics – Basilashvili párosítás mérkőzésére ajánlok fogadást.


I Fucsovics M. – N. Basilashvili I

 

A mérkőzésen egy olyan opciót osztok meg, amelyet lényegében az online fogadóirodákban tud mindenki megfogadni. A fogadóirodák alatt gondolok az Unibet és a Bet365 oldalakra. Ami a fogadást illeti egy opció tetszett meg ezen a mérkőzésen, méghozzá az, hogy ez a két játékos ma egy-egy szettet biztosan nyerni fog, ezzel pedig 4-5 szettbe torkolló mérkőzést láthatunk. Ezt az opciót Unibeten egy az egyben megtalálod, hiszen a 3,5 szett feletti opcióra köthetsz fogadást. Míg Bet365-n a következőképpen találod meg a fogadást.

Tenisz menü (Itt görgess le a következőig) – “Szett” (Ha pedig megvan, válaszd ki a következőt) – “Egyenes szettekben nyer?”

Ha megvan kattints rá és itt kijönnek a mai mérkőzések. A lényeg az, hogy itt arra kötünk fogadást, ha az Igenre nyomsz, hogy 3-0, vagy 0-3 lesz a meccs. Ha pedig a Nemre, akkor 3-1, 3-2, vagy épp ez fordítva, tehát a teniszezők nyernek legalább egy-egy szettet. Ha nem érthető írj és segítek elmagyarázom érthetőbben.

Fucsovics előző évben némileg rontott a helyezésén és most az 64. helyen áll, míg riválisa a legjobb 20-ban található meg. Persze ezt nem kell kézen fogható tényezőnek venni, hiszen Marci sosem lesz leírható ellenfél!

A magyar teniszező ma nem számít esélyesnek, ám bízom abban a tényezőben, hogy ismét jól fog játszani! (Fotó : Getty Images)

A mérkőzéssel kapcsolatban én mindig abból a tényezőből indulok ki, hogy Marci egy kiváló teniszező és ugyan még az eredmények elmaradnak tőle, általában képes 1-1 szettet nyerni riválisai ellen, de épp Basilashvilival szemben rendre képes 1-1 szettet nyerni. Ami jó hír szintén, hogy ezt a párosítást legutóbb Wimbledonban ajánlottam az előfizetőknek és akkor nagyon simán jött a most is favorizált opció. Számomra a tornákon az egyik favorit opció a 3,5 szett over, avagy az egyenes szettekben nyer – nem opció. Ez annyit tesz, ha mindkét teniszező hoz 1-1 szettet automatikusan zöldül az ajánlásunk. Egy szó, mint száz a mostani találkozón a felek között ugyan van különbség és várhatóan Basilashvili fog nyerni, ám nem tudok attól a tényezőtől elvonatkoztatni, hogy itt 3 szettet kell megnyernie két olyan teniszezőnek, akik adogatásban verhetőek. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és bízom abban is, hogy Marci egy jó napot fog ki és képes lesz hozni 1, de akár több szettet is. Ezért a 3,5 szett feletti opcióra ajánlok fogadást “A” kategóriába sorolva.

Fucsovics M. – N. Basilashvili (17:00)
Tipp: 3,5 szett felett (Szett összesített – Unibet) odds:1,54 “A” kategória Tét : 5 egység
Tipp: Nem (Egyenes szettekben nyer? – Bet365) odds:1,57 “A” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: