b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open : F. Krajinovic – D. Goffin – 09/04 18:30

Goffin remekül játszik kemény borításon, ám Busta hozhat ellene legalább egy szettet. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 18:30

A mai US Open elemzés esetében ismét egy mérkőzés kerülne kiemelésre. A találkozón véleményünk szerint Krajinovic lesz a győztes, aki igencsak magabiztos teniszt és fantasztikus formát nyújt az utóbbi időben. Goffinról ez kevésbé mondható el, ám a belga játékost semmiképp sem szabad alábecsülni, ugyanis elég nagy tapasztalattal bír és jelenleg is a top10-ben tartózkodik. A formák viszont beszédesek, ráadásul a szerb teniszező adogatásait igecsak magas százalékban zárulnak sikerrel. Goffin ezzel ellentétben viszont már itt a US Open első két fordulójában többször állt közel ahhoz, hogy riválisai szettet nyerjenek ellene, sőt mindkétszer bukott egy-egy szettet. Az ellefelek persze jóval nehezebbek voltak neki, mint szerb riválisának, de annyi biztos, hogy Krajinovic kegyetlenül ki fogja használni a bérklabdákat. Egyszóval Krajinovic győzelmére reális esélyt látunk, de a 3-0-ás győzelmet kevésbé tudjuk elképzelni.

📊 Ajánlott predikció: 
F. Krajinovic és igen (Mérkőzés eredménye + Mindkét játékos nyer egy szettet)

odds: 
2.60 Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: