b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open : F. Fognini – R. Opelka – 18:30

Fognini ma az esélytelenebbnek tartott teniszező, ám a maga rutinjával megnehezítheti riválisa dolgát. (Fotó : Getty Images)

A harmadik prémium elemzés esetében szintén egy US Open mérkőzés kerül megosztásra, ahol Fognini és Opelka fog egymással megmérkőzni és talán ez a mérkőzés a mai nap egyik legkiélezettebb párosítása.


I F. Fognini – R. Opelka I

 

A mérkőzésen egy olyan opciót osztok meg, amelyet lényegében az online fogadóirodákban tud mindenki megfogadni. A fogadóirodák alatt gondolok az Unibet és a Bet365 oldalakra. Ami a fogadást illeti egy opció tetszett meg ezen a mérkőzésen, méghozzá az, hogy ez a két játékos ma egy-egy szettet biztosan nyerni fog, ezzel pedig 4-5 szettbe torkolló mérkőzést láthatunk. Ezt az opciót Unibeten egy az egyben megtalálod, hiszen a 3,5 szett feletti opcióra köthetsz fogadást. Míg Bet365-n a következőképpen találod meg a fogadást.

Tenisz menü (Itt görgess le a következőig) – “Szett” (Ha pedig megvan, válaszd ki a következőt) – “Egyenes szettekben nyer?”

Ha megvan kattints rá és itt kijönnek a mai mérkőzések. A lényeg az, hogy itt arra kötünk fogadást, ha az Igenre nyomsz, hogy 3-0, vagy 0-3 lesz a meccs. Ha pedig a Nemre, akkor 3-1, 3-2, vagy épp ez fordítva, tehát a teniszezők nyernek legalább egy-egy szettet. Ha nem érthető írj és segítek elmagyarázom érthetőbben.

Fognini az ATP. ranglista 11. helyezettje, míg Opelka 42. helyen áll jelenleg.

Fognini ma az esélytelenebbnek tartott teniszező, ám a maga rutinjával megnehezítheti riválisa dolgát. (Fotó : Getty Images)

A megosztott opció számomra igencsak kedves, hiszen ilyen képességű teniszezők esetében bőven reális az, hogy hozzanak 1-1 szettet. Ami azt illeti Opelka kemény borításon igencsak jól szerepel és nagyon kevés alkalommal veszít úgy el mérkőzést, hogy ne nyerjen legalább egy szettet. A mai ellenfele az a Fognini lesz aki mentálisan bőven verhető, ám képességei adottak ahhoz, hogy akár továbbjusson Opelka ellen. A fogadóirodák érezhetően erre alapoznak, hiszen Opelkát tartják az esélyesebb teniszezőnek. Ez a tény nem is olyan meglepő, hiszen Fognini inkább salakos, de nehezen tudok attól a tényezőtől elvonatkoztatni, hogy a rutin és a játék amit ő képvisel ne nehezítse meg riválisai dolgát. Ezért bizakodó vagyok és nagyon bízom benne, hogy mindkét játékos képes lesz 1-1 szettet nyerni, ezzel pedig zöldülhet a 3,5 szett feletti opció.

F. Fognini – R. Opelka (18:300)
Tipp: 3,5 szett felett (Szett összesített – Unibet) odds:1,50 “B” kategória Tét : 3 egység
Tipp: Nem (Egyenes szettekben nyer? – Bet365) odds:1,53 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: