b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open: Erre fogadunk az Alcaraz – Tiafoe meccsen!

Tiafoe 2022-ben eddig elég magabiztos játékot hozott a borításon. (Fotó: Getty Images)

2022-09-09647

A US Open elődöntőjében C. Alcaraz és F. Tiafoe találkozik egymással! 

Bátran kijelenthetjük, hogy az idei US Open a meglepetésektől volt “hangos” és ennek megfelelően több olyan játékos is szerepel a finálé kapujában, akikkel kevesen számoltak a tornát megelőzően. Az elődöntő másik ágán példának okáért K. Khachanov és C. Ruud méri össze erejét és küzd meg a döntőért. Mi leginkább a későbbi elődöntőben találtuk meg a számításainkat, ugyanis a hazai közönség elő játszó és több esélyest kiejtő Tiafoe számára minden esély adott, hogy megnyerje az US Opent. Ez pedig egyáltalán nem elrugaszkodott kijelentés főleg úgy, hogy az amerikai teniszező az előző körökben kiejtette az orosz Rublevet, vagy épp Rafa Nadalt. Itt azt is érdemes megemlíteni, hogy egyedül Nadal volt képes egy szettet nyerni Tiafoe ellen és rajta kívül mindenkit 3-0-ás összesítéssel búcsúztatott a tornáról az amerikai. Alcaraz sorsolása jóval könnyebbnek volt mondható, ám a spanyol tehetség az előző fordulókban már kellően megizzadt. M. Cilic és J. Sinner ellen is csak öt szettben sikerült kiharcolni a továbbjutást és az utóbbi találkozón 5 óra 18 percet töltött a pályán Alcaraz. 

C. Alcaraz - F. TiafoeFogadási határidő: 01:00

Nagy kérdés, hogy a Sinner elleni mérkőzés mennyit vett ki Alcarazból. Ugye egy fiatal teniszezőről beszélünk, aki ráadásul fizikálisan nagyon erősnek mondható. Elméletileg a regenerálódás könnyedén megy neki, de azért több, mint öt órát a pályán tölteni és kb. egy bő napot pihenni/készülni a mérkőzésre még ezt a fiatal szervezetet is megviselheti. Tiafoe ellen pedig nem számítunk egyszerű mérkőzésre. Noha a fogadóirodák esélyesként kezelik a spanyol teniszezőt, az mindenképp Tiafoe esélyeit növeli, hogy egyedül Nadal ellen töltött négy szettet a pályán, ráadásul a közönség is vélhetően mellette lesz. Nem kérdés tehát, hogy mi miben, vagyis inkább kiben látjuk a lehetőséget. A meglepetések Grand Slam-tornája ez és a sors pikantériája lehet, ha ismét egy esélytelenebb teniszező harcolja ki a továbbjutást. Úgyhogy mi bízunk abban, hogy Tiafoe továbbjut, de azért nem bátorkodunk a győzelmére való fogadással és inkább arra fogadunk, hogy behúz két szettet az amerikai teniszező az elődöntőben. Alcaraz az előző két meccsén már bukott két szettet és remélhetőleg ezt a szívességet elődöntőben is megteszi!

Tipp: F. Tiafoe – Igen (A játékos nyer két szettet)
odds: 1.80

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A BET365 fogadóiroda a legnépszerűbb Magyarországon!

Bónusz: 15 000Ft Sportfogadás Kredit
(Maximum 15 000 Ft értékű befizetés után a bet365 fogadási krediteket ír jóvá a számládon.)

Amit érdemes tudni a Bet365-ről, hogy a világ egyik legmegbízhatóbb sportfogadó oldala. Szinte minden engedéllyel rendelkezik, amik az Európai Unió szabályozásában szerepelnek. A fogadóiroda magyar nyelven használható, illetve applikációval is rendelkezik. 

Pozitívumok:
-A legmagasabb oddsok
-Élő közvetítés & bet365 app
-Ázsiai hendikep & cash out
-Fogadáskészítő
-Eseményekre frissülő promóciók
-Korai kifizetések

Negatívumok:
-Körülményes ügyfélszolgálat

5/5

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: