b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open: Erre fogadunk a Murray-Berrettini párharcon!

Ismét Berrettini számít a favoritnak! (Fotó: ATP)

2022-09-02458

A US Open harmadik körében több izgalmas mérkőzést is láthatunk! Példának okáért A. Murray és M. Berrettini is összeméri ma az erejét az Arthur Ashe Stadionban.

A. Murray nem igazán kapott nehéz ellenfeleket az előző két körben és ennek megfelelően 3-0-ra nyerni tudott Cerundolo ellen, míg legutóbb E. Nava ellen 3-1-es győzelmet aratott. Berrettini sorsolása is elég egyszerűnek volt mondható. Az első körben N. Jarry ellen nyert 3-0-ra, míg legutóbb 3-1-es győzelmet realizált H. Grenier ellen. Alapvetően Berrettini egyfajta “sötét lónak” számított a tornát megelőzően és ugyan kevesen számoltak az olasz teniszező végső győzelmével, ennek ellenére nagyon könnyen odaérhet az elődöntőbe, hiszen a sorsolása elég optimálisnak mondható. Persze ahogy haladunk előre, úgy fáradtabbak is a teniszezők, illetve egyre nehezebb riválisokkal kell megmérkőzni, de vélhetően ma is M. Berrettini harcolja ki a továbbjutást A. Murray ellen. Természetesen nem ilyen egyszerű a történet, hiszen a 35 éves Murrayt egy percig sem szabad leírni, főleg kemény borításon..

A. Murray - M. BerrettiniFogadási határidő: 18:00

Ami látható, hogy a fogadóirodák is az olasz teniszező továbbjutását tartják reálisnak. Ebben igazából semmi meglepő nincs, de azt ne felejtsük el, hogy Berrettini leginkább a füves borítást kedveli és azért kemény borításon nem szokott annyira magabiztos győzelmeket realizálni. Ezt már láthattuk az előző körben Grenier ellen is. Márpedig, ha a francia képes volt Berrettini ellen többször is kellemetlen perceket okozni, sőt kétszer rövidítést is kialakított, akkor a minden hájjal megkent és óriási tapasztalattal rendelkező Murray is képes lehet erre. Úgyhogy mi egy nagyon szoros mérkőzésre számítunk és szerintünk egy-egy szettet mindkét játékos bezsebel. Ennek megfelelően a 3.5 szett feletti opcióra kötünk fogadást, amit bet365-ön az egyenes szettekben nyer fogadási lehetőségnél kell keresni és ott a nem opcióra kell fogadni!

Tipp: 3.5 felett (Összesített szettek)
odds: 1.61

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: