b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open: Erre a tippre fogadunk Rublev meccsén!

Rublev ismét győzelmet ünnepelhet! (Fotó: Getty Images)

2022-08-30413

A US Open első napja elég sok meglepetést hozott és több favorittól is búcsút vehettünk, hiszen kedd hajnalban T. Fritz és S. Tsitsipas is vereséget szenvedett. A második játéknapon is több győzelemre esélyes teniszező is pályára fog lépni, mint például C. Norrie, C. Alcaraz, A. Rublev, vagy épp B. Coric.

Véleményünk szerint az említett teniszezők közül A. Rublev kapta a legnehezebb ellenfelet és ismerve az orosz fejbeli pontatlanságait, bőven reális lehet az, hogy a szerb teniszező megnehezíti az orosz tehetség dolgát. Rublev felkészülése ráadásul nem is sikerült valami jól, ugyan Washingtonban az elődöntőkig jutott, viszont Montrealban már az első körben kiesett, míg legutóbb Cincinnati ATP-n csak Fognini ellen tudott győzni. Egyszóval az orosz nincs valami kirobbanó formában és ez akár kapóra is jöhet a Winston-Salemen döntőző Djere számára.

L. Djere - A. RublevFogadási határidő: 18:30

Ami Rublev mérkőzéseiről elmondható általánosságban, hogy nagyon nehezen tud az első perctől felpörögni a teniszező. Ennek köszönhető az, hogy sokszor hátrányba kerül az első szettben, aztán ahogy haladunk előre a találkozón, úgy jön vissza mindig az orosz teniszező a meccsbe és egyre jobban felőrli a riválisait. L. Djere viszont egy nagyon tehetséges játékos, aki ráadásul idén remek formának örvend. Persze a játékosok közötti különbség adott és nem a véletlen műve, hogy A. Rublev hosszú évek óta a top 10 körül mozog. A legjobb helyezését 2021-ben érte el a teniszező, akkor 5. volt a világranglistán és ez azért mindent elárul az ő képességeiről. Egy szó, mint száz, mi egy nagyon szoros mérkőzésre számítunk és szerintünk L. Djere képes lesz egy szettet megnyerni! Mivel a fogadóirodák egy nagyon sima Rublev győzelemre számítanak, úgy ahogy azt tegnap megtették Felix Auger-Aliassime meccsén is, így érdemes az összesített játékok piacát favorizálni, ahol egy olyan határt kaptunk, amit akár 3 szettben is abszolválhatnak a játékosok.

Tipp: 30.5 felett (Összesített játékok)
odds: 1.83

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: