b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open: Egy újabb nyögvenyelős győzelem előtt Auger?!

Csak Auger-Aliassimén múlik, hogy mennyi időt tölt ma a pályán. (Fotó: Getty Images)

2022-08-29210

Papíron egy nagyon könnyű ellenfelet kapott a 8. ATP helyezett F. Auger-Aliassime, de a kanadai játékos esetében elmondható, hogy rendre képes megnehezíteni a saját dolgát a Grand Slam-tornákon.

Auger ellenfele az első körben A. Ritschard lesz, aki jelenleg a 186. helyen áll az ATP világranglistán. A két teniszező között tehát közel 180 helynyi különbség van, de Ritschard immáron a US Openen háromszor is pályára lépett és eddig elég meggyőzően teljesített. Auger-Aliassime is megpróbált kellően felkészülni a tornára, ám egyik versenyen sem tudott kimagasló eredményt felmutatni. Persze volt egy-egy kimagasló eredmény ,mint pl. C. Norrie elleni sikere, vagy épp legutóbb Cincinnatiben De Minaur és J. Sinner elleni győzelmei.

A. Ritschard - F. Auger-AliassimeFogadási határidő: 20:00

Ami biztos, hogy a most favorizált ajánlásunk csak és kizárólag Felix Auger-Aliassime teljesítményén áll, vagy bukik. A kanadai az utóbbi években ugyanis rendre nehezen nyit a Grand Slam-tornákon és elég megnézni az Australian Openen nyújtott teljesítményét, vagy épp a Roland Garroson látottakat és rögtön szembetűnik, hogy sokszor hátrányból kellett felállnia a riválisaival szemben. Persze ez nem azt jelenti, hogy most is így lesz, de mivel Ritschard immáron negyedik meccsére készül itt a US Openen és az esélytelenek nyugalmával játszhat a mai találkozón, így minden esélye adott lehet ahhoz, hogy legalább egy szettet megnyerjen a kanadai riválisával szemben. Szerencsére nagyon sima mérkőzéssel kalkulálnak a bukmékerek, így egy igencsak alacsony line-ra fogadhatunk az összesített játékok piacán, ami akár három szettben is “zöld” színben köszönhet vissza számunkra!

Tipp: 30.5 felett (Összesített játékok)
odds: 1.83

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: