b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open : D. Shapovalov – F. Auger-Aliassime – 22:00

Shapovalov 2022-ben pocsék formában van, ám így is ő az esélyes a mai mérkőzésen! (Fotó: Getty Images)

Az utolsó “gold” elemzés esetében egy US Open mérkőzéssel zárnék, ahol talán a nap “rangadóját” láthatjuk, ha már lehet így kifejezni ezt a találkozót.


US Open mutató:
4 nyertes – 0 vesztes


I D. Shapovalov – F. Auger-Aliassime I

 

A mérkőzésen egy olyan opciót osztok meg, amelyet lényegében az online fogadóirodákban tud mindenki megfogadni. A fogadóirodák alatt gondolok az Unibet és a Bet365 oldalakra. Ami a fogadást illeti egy opció tetszett meg ezen a mérkőzésen, méghozzá az, hogy ez a két játékos ma egy-egy szettet biztosan nyerni fog, ezzel pedig 4-5 szettbe torkolló mérkőzést láthatunk. Ezt az opciót Unibeten egy az egyben megtalálod, hiszen a 3,5 szett feletti opcióra köthetsz fogadást. Míg Bet365-n a következőképpen találod meg a fogadást.

Tenisz menü (Itt görgess le a következőig) – “Szett” (Ha pedig megvan, válaszd ki a következőt) – “Egyenes szettekben nyer?”

Ha megvan kattints rá és itt kijönnek a mai mérkőzések. A lényeg az, hogy itt arra kötünk fogadást, ha az Igenre nyomsz, hogy 3-0, vagy 0-3 lesz a meccs. Ha pedig a Nemre, akkor 3-1, 3-2, vagy épp ez fordítva, tehát a teniszezők nyernek legalább egy-egy szettet. Ha nem érthető írj és segítek elmagyarázom érthetőbben.

Egy igencsak izgalmas mérkőzésre van kilátás, ráadásul a fogadóirodák is egy ki-ki mérkőzésre számítanak, hiszen azonos szorzókon 1,90-1,90-s értékért ajánlják a teniszezők sikerét.

Izgalmas mérkőzésre van kilátás a Shapovalov – Auger-Aliassime találkozón. (Fotó : Getty Images)

Már csak a szorzók alapján is kiválasztásra került ez a találkozó, hiszen nehezen lehet azt elképzelni, hogy ilyen esélyek mellett bármelyik teniszező 3-0-ra tudjon nyerni. A másik szintén érdekes tényező, hogy Shapovalov ugyan elég jól mozog kemény borításon, ám riválisa nagyon ritkán kap ki 2-0-ra. Ezt legutóbb Kecmanovic ellen tette meg, de ezt megelőzően Cilic és Isner volt az aki ellen nem sikerült szettet hoznia a fiatal kanadainak. Egy szó, mint száz nagyon nem kell keresgetni most indokokat, én a 3,5 szett over opciót ajánlom fogadásként és remélhetőleg zöldülni fog ismét ez az opció.

D. Shapovalov – F. Auger-Aliassime (22:00)
Tipp: 3,5 szett felett (Szett összesített – Unibet) odds:1,50 “B” kategória Tét : 2,5 egység
Tipp: Nem (Egyenes szettekben nyer? – Bet365) odds:1,53 “B” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: