b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open : D. Schwartzman – R. Nadal – 09/05 02:30

2022-ben fantasztikus eredményeket ért el Nadal. Vajon ma milyen formában lesz a spanyol teniszező? (Fotó : Getty Images)

Az első elemzésben egy igencsak rizikós, ám annál inkább izgalmas ajánlással készültem a Schwartzman – Nadal párosítás mérkőzésére.


I D. Schwartzman – R. Nadal I

 

Ami azt illeti sokat gondolkoztam, hogy mi is lenne a megfelelő, hiszen mindkét teniszező fantasztikus formában teniszezik a tornán, ráadásul Schwartzman Zverev ellen 3-1-re nyert, nem kis meglepetésre. Nadal az előző fordulóban is magabiztosan játszott, ám a 2. szettben elengedte némileg magát és Cilic egyből szettet is nyert ellene. Na most Cilic hasonló kaliberű játékos, mint Schwartzman, bár az argentin teniszező inkább a fogadójátékáról híres és ezt meg is mutatta már a tornán nem egyszer, hiszen magabiztos adogatásai mellett, fogadójátékában rendre képes volt az előző ellenfeleit brékelni.

Nadal győzelme szinte garantált, bár a mostani US Openen bármi megtörténhet, látva az előző fordulók meglepetés eredményeit.

Nadal fantasztikus formában játszik a tornán. Vajon most is összejön neki a magabiztos győzelem? (Fotó : Getty Images)

A két teniszező között egyértelműen van különbség. Nadal adogatójátéka sokkal erősebb és koncentrációban is jóval jobb riválisánál. Ám az sem elhanyagolható tényező, hogy Schwartzman kevés hibával rendelkezik és ténylegesen statisztikák alapján is fogadójátékosként remek teljesítményt nyújtott eddig a tornán. Nadal játékában az is benne van, hogy őrülten magas %-on képes hozni az 1. szerváit, ritkán hibázik, ám sebezhető az ő tenisze is. Egy szó, mint száz egyik játékos sem panaszkodhat a fáradtságra, hiszen mindketten 1-1 4 szettes mérkőzéssel rendelkeznek, az összes többi találkozót 3-0-val, vagy épp feladás miatt szimpla továbbjutással zárták. Úgyhogy mindkét teniszezőtől egy fegyelmezett játékot várok. Remélem, hogy Schwartzman egy jobb napot fog ki, kiteszi a lelkét/szívét a pályára és képes lesz fogadóként is 1-1 meglepetést hozni. Mindenképp rizikós a mostani ajánlás, ám a 29,5 game feletti opció szerintem zöldülhet. Az sem elhanyagolható tényező, hogy a minimum 3 szettgyőzelembe torkolló párharcok esetében 2015-ben a US Openen 34, az Australian Openen 40, míg legutóbb az Roland Garroson 35 game-ből álló mérkőzést vívtak a felek. A mostani mérkőzésen is elég, ha egy 12-13 gameből álló szettet hoznak össze a felek, azt követően pedig 8-9 game is elég lehet szettenként. Úgyhogy bizakodom és azt sem tartom kizártnak, ahogy Cilic is hozott egy szettet Nadal ellen, úgy hozhat Schwartzman is.

D. Schwartzman – R. Nadal (02:30)
Tipp: Több, mint 29,5 game (Összesített játékok) odds:1,66 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: