b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open : D. Koepfer – Y. Uchiyama – 18:30

Vajon magabiztosan hozza Koepfer ezt a mérkőzést, vagy megnehezíti a dolgát a japán riválisa? (Fotó : Getty Images)

A második prémium elemzés esetében megkezdem az év utolsó Grand Slam tornáját, méghozzá a US Opent. Még most a selejtezők zajlanak, ám számomra a Koepfer – Uchiyama párosítás megtetszett és véleményem szerint ilyen kiélezett helyzetben egy jó mérkőzést láthatunk.


I D. Koepfer – Y. Uchiyama I

 

A párosítás esélyei láthatóak és a mérkőzés favoritja Koepfer. Lényegében ezt a fogadást is választhattam volna a mérkőzésre, ám nehezen tudok attól a tényezőtől elvonatkoztatni, hogy a pályán egy igencsak jó képességű japán teniszező fog pályára lépni. Ami a mérkőzés előtt már érdekes tényező, hogy a két teniszező között kevesebb, mint 30 hely van az ATP ranglistán, ám Uchiyama jóval rutinosabbnak számít a német ellenfelénél. Koepfer viszonylag jól zárta az előző évet, ám idén még kemény borításon nem alkotott “nagyot” és 14:12-s mérlege van. Uchiyama ezzel ellentétben több tornán is indult és 19:13-s mutatót alakított ki ez idő alatt.

Uchiyama idén, 32 mérkőzésből mindössze 5 alkalommal kapott ki 2-0-ra és ezen mérkőzésekből csak 2 alkalommal fordult az elő, hogy a mostani opening line (22,5 game) alatt zárjon.

Vajon magabiztosan hozza Koepfer ezt a mérkőzést, vagy megnehezíti a dolgát a japán riválisa? (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti, a két teniszező szerintem itt a US Open főcsoportjába kerülés előtt igencsak izgatott és feszült lehet. Ez pedig rányomhatja a kettejük teljesítményére a “bélyegét”, de épp azt sem tartom kizártnak, hogy mindkét teniszező egy extra teljesítményt hozzon. Egy szó, mint száz Uchiyama kevés alkalommal kapott ki 2-0-ra és itt a US Openen eddig hibátlan, hiszen mindkét mérkőzését hozta hiba nélkül. Koepfer Mahut ellen némileg megizzadt, ám a német hozta végül a mérkőzést. Úgyhogy én most is egy kiélezett mérkőzésre számítok, ahol véleményem szerint elnézték némileg a szorzókat. Az rendben van, hogy Koepfer a favorit, ám a japán teniszezőben is van bőven potenciál és szerintem képes lehet akár szettet is nyerni. Jól játszik kemény borításon, ill. ahogy már a kiemelt részben is említettem, alig volt olyan mérkőzése, ahol a 22,5 pont alatti határon zárt volna, ha kikapott. Úgyhogy bizakodó vagyok és a 22,5 pont feletti opcióra ajánlok fogadást “C” kategóriába sorolva!

D. Koepfer – Y. Uchiyama (18:30)

Tipp: Több, mint 22,5 játék (Összesített játékok) odds:1,90 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: