b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open : D. Koepfer – N. Basilashvili – 22:00

Basilashvili számít a favoritnak a mostani mérkőzésen, ám nem szabad leírni német ellenfelét! (Fotó : Getty Images)

A US Open előző napját kiváló eredményekkel abszolváltuk, hiszen 4 megosztott elemzésből 3 nyert és egy esetben egy nagyobb meglepetés miatt nem zöldült a megosztott ajánlás. Az első elemzés esetében a Koepfer – Basilashvili kettős mérkőzésére ajánlok fogadást.


I D. Koepfer – N. Basilashvili I

A mérkőzés mindkét résztvevőjére ajánlottam már fogadást a US Openen és mindkettejüket végig is követtem a tornán idáig. Ami biztos, hogy Koepfer fantasztikus formában van és az előző fordulóban bődületes meglepetésként ért, hogy 3-0-ra, az-az söpréssel nyert Opelka ellen. A mostani riválisa ismerős lehet minden előfizetőnek, hiszen Fucsovics Marcit a grúz teniszező ejtette ki egy 5 szettes mérkőzésen.

A két teniszező között kereken 100 helyezés van az ATP. ranglistán, ám ez ma aligha számít valamit.

Basilashvili számít a favoritnak a mostani mérkőzésen, ám nem szabad leírni német ellenfelét! (Fotó : Getty Images)

A szorzók alapján látható, hogy Basilashvili a favorit ezen a találkozón, viszont Koepfer ténylegesen meggyőzően teljesít a tornán és immáron az 5. mérkőzését hozta, hiszen selejtezőkön is részt kellett vennie a németnek. Egy szó, mint száz Basilashvili sebezhető teniszt játszik, ám ő az, aki képes a top10-s játékosok ellen is szetteket nyerni. Én úgy érzem, hogy megnyeri a mostani a mérkőzést, ám ha Marci is képes volt ellene 2 szettet is nyerni, akkor ez a bomba formában lévő Koepfernek kötelező. Úgyhogy a 3,5 szett over opcióra ajánlok fogadást, amelyre 1,57-s szorzóért kötelező fogadni!!

D. Koepfer – N. Basilashvili (22:00)
Tipp: 3,5 szett felett (Szett összesített – Unibet) odds:1,55 “B” kategória Tét : 5 egység
Tipp: Nem (Egyenes szettekben nyer? – Bet365) odds:1,57 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: