b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open : D. Goffin – P. Carreno-Busta – 18:30

Goffin remekül játszik kemény borításon, ám Busta hozhat ellene legalább egy szettet. (Fotó : Getty Images)

A US Open zárásaként a Carreno-Busta – Goffin mérkőzésre ajánlok fogadást, ahol nagyon nem is fogom sokáig taglalni a mondanivalóm, hiszen számomra egyértelmű ez a mérkőzés.


I P. Carreno-Busta – D. Goffin I

A találkozó véleményem szerint egyértelmű esélyese Goffin. Több, minden szól a belga sikere mellett, ám Moutet ellen nem volt igazán meggyőző és 2-0-s előnynél némileg hátradőlt és elbízta magát, ami ma a spanyol riválisa ellen óriási hiba lenne. Busta az idén igencsak jól teniszezik kemény borításon és lényegében az Australian Open óta csak az amerikai tornákon mérette meg magát. Elsőként Cincinnatiben tette ezt meg, ahol nyert Copil, Wolf, Simon és Isner ellen is, majd jött Djokovic aki ellen kikapott. Ezt követően pedig Winston-Salemben játszott jól és nyert Sonego, illetve Copil ellen. Itt a US Openen viszonylag könnyebb sorsolása volt, ám egyik ellenfele sem volt leírható. Amit láthattunk, hogy igencsak magabiztosan hozta ezeket a mérkőzéseket, úgyhogy kijelenthetjük, hogy formában van a spanyol teniszező.

A két teniszező között az ATP ranglistán van több, mint 50 helynyi különbség van.

Goffin remekül játszik kemény borításon, ám Busta hozhat ellene legalább egy szettet. (Fotó : Getty Images)

Busta-t tehát nem szabad leírni, ráadásul rengeteg statisztikai portál ezt a mérkőzést 4-5 szettes párharcként tünteti fel. Én nem akarok messzemenő következtetésekbe menni. Az összesített játékszámra szerintem felesleges fogadni, hiszen Goffin az aki képes 6-0, 6-1, 6-2, ill. 6-3-s szetteket is kialakítani, ám nagyon bízom benne, hogy Busta ma az egyik legjobb formájában lép ismét pályára. Ha így tesz, akkor egy szett van minimum a játékában, amely alapján a 3,5 szett feletti opció bőven reális lehet. A szorzók alapján 1,61-s oddsért lehet fogadni erre a kimenetelre, ami több, mint ajándék. Úgyhogy nem is húzom sokáig a szót és remélem, hogy zöldül ismét a megosztott ajánlás.

P. Carreno-Busta – D. Goffin (18:30)
Tipp: 3,5 szett felett (Szett összesített – Unibet) odds:1,60 “B” kategória Tét : 3 egység
Tipp: Nem (Egyenes szettekben nyer? – Bet365) odds:1,61 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: