b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open : D. Evans – L. Pouille – 18:30

Több tényező is Pouille győzelme mellett szól, ám riválisa idén remek szezont fut és 30-14-s mutatója van kemény borításon! (Fotó : Getty Images)

A US Open harmadik napját egy közös publikációval folytatnám. Lényegében a mérkőzésen több opcióra is lehetne fogadást kötni akár kimenetel, akár over opciók legyenek azok, ám számomra van egy igencsak biztató opció, amelyre mindenképp megéri fogadni!


I D. Evans – L. Pouille I

A találkozón számomra a francia teniszező sikere mellett szól több tényező is, ám mégsem ez lesz a végső opció a találkozón. Evans viszonylag jó teniszezőnek mondható, ám francia riválisa igencsak könnyedén nyert Kohlschreiber ellen, márpedig a német nem is olyan rég még Cincinnatiben verte Evanst (1-2). Ami azt illeti Pouille Cincinnatiben a negyeddöntőkig menetelt kemény borításon, ahol Djokovic állította meg, viszont az első szettben Tie Breakig küzdötte magát a francia “teljes” esélytelenként.

A két teniszező között láthatóan van különbség és ezt az ATP helyezések is remekül példázzák. Evans az 58., míg Pouille a 27. az ATP ranglistán.

Több tényező is Pouille győzelme mellett szól, ám riválisa idén remek szezont fut és 30-14-s mutatója van kemény borításon! (Fotó : Getty Images)

A szorzók nem a legjobbak, viszont a francia sikerére 1,57-s szorzón megérné fogadást kötni, ám ahogy a fentiekben is említettem inkább ezt most kihagynám. Mindketten 4 szettes mérkőzésen harcolták ki a továbbjutást és közel azonos állapotban lehetnek erőnlétileg is. Véleményem szerint hatalmas hiba lenne Evanst leírni, hiszen idén 44 mérkőzést játszott már kemény borításon amiből 30 alkalommal nyerni is tudott, ill. idén füves borításon is remekül játszik a teniszező. Én ezért egy izgalmas mérkőzésre számítok és szerintem a felek képesek lesznek 1-1 szettet nyerni. Ha tovább folytatnám akkor esetleg lehetne vegyíteni ezt két opciót, ám inkább maradok a jól megszokott 3,5 szett feletti opciónál aminek statisztikai adatok alapján “zöldülnie” kell!

D. Evans – L. Pouille (18:30)
Tipp: 3,5 szett felett (Szett összesített – Unibet) odds:1,52 “A” kategória Tét : 5 egység
Tipp: Nem (Egyenes szettekben nyer? – Bet365) odds:1,55 “A” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: