b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open : Babos T./K. Mladenovic – V. Azarenka/A. Barty – 22:00

Az első prémium elemzés esetében Babos Timi és Mladenovic kettős mérkőzésére készítettem egy elemzést. Lényegében itt több minden is a favorizált opció mellett szólt és remélem, hogy zöldülni is fog ilyen szorzón a megosztott opció.


I Babos T./K. Mladenovic – V. Azarenka/A. Barty I

 

A WTA-páros női mezőnyének talán két legerősebb párosítása találkozik egymással. Barty sokaknak ismerős lehet, illetve Azarenka neve is a teniszben jártas fogadóknak ismerősen csenghet. Ami azt illeti Babos Timi és Mladenovic  nagyon, nagyon rég együtt teniszeznek és ez az első érvem a páros mellett. A másik ilyen tényező, hogy salak borítás mellett a kemény is fekszik a két hölgynek és tavaly Szingapúrban, illetve az Australian Openen is megnyerték a tornát. Riválisuk a mostani mérkőzésen még friss párosnak minősül és ugyan több mérkőzést játszottak már idén, szerintem most Babosék képesek lehetnek megállítani Bartyékat.

Babosék egyébként a tornára 1. számú kiemeltként érkeztek, míg riválisaik a 8. számú kiemeltnek minősülnek.

Babosék fantasztikus formában vannak és itt az ideje, hogy az előző évben elszenvedett US Open döntő vereség miatt visszavágjanak Bartynak! (Fotó : Getty Images)

A fogadóirodák szorzóit nem igazán értem, hiszen Babosék eddig kiválóan teljesítettek és ténylegesen mindegyik US Open mérkőzésüket hiba nélkül, eszméletlen magabiztossággal hozták. Bartyék több mérkőzésen is teljes favoritként megizzadtak. Két alkalommal pontot is veszítettek, ám az utolsó mérkőzésüket ők is 2-0-val abszolválták. Ami azt illeti én nagyon bízom benne, hogy Timi egy jobb napot fog ki ismét, hiszen nagyon ráférne már a párosra egy ilyen kaliberű tornagyőzelem. Nagyon tehetséges a két hölgy, ráadásul tényleg itt a tornán eddig hatalmas fölénnyel hozták az egyik kedvenc borításukon a mérkőzéseket. Barty az egyetlen “félő” tényező ezen a mérkőzésen, hiszen ő egy hatalmas küzdő és tényleg képes kihajtani a lelket a társakból is. Barty önmagában egyébként a 2. helyezett a ranglistán és legutóbb pont Babosék ellen tudott nyerni itt a US Openen, csak akkor még a jóval összeszokottabb párjával Vandeweghe-vel az oldalán. Egy szó, mint száz Timiék mellett az összeszokottság, a jobb forma szól és szerintem 2,00-ért kötelező jelleggel be kell húzni ezt a találkozót. Én ezt a szorzót ajándéknak érzem és ahogy láttam Bartyék első két mérkőzését szerintem bőven esélyes lehetnek Timiék. Az is egy nagy előny Baboséknak, hogy Barty ellen most “visszavághatnak” az előző évi döntőbeli kiesés miatt. Azt sem tartom kizártnak,hogy 3 szettes mérkőzés lesz, de nagyon bízom benne, hogy Babosék magabiztos győzelmet aratnak!

Babos T./K. Mladenovic – V. Azarenka/A. Barty (22:00)
Tipp: Babos T./K. Mladenovic (A mérkőzés nyertese) odds:2,00 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: