b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open: Akár már az első körben búcsúzhatunk A. Murraytől!

A füves szezon után, eddig nem tudott maradandót nyújtani kemény borításon Murray! (Fotó: Eurosport)

2022-08-29165

A US Open első fordulója rengeteg meglepetést hozhat és a F. Cerundolo – A. Murray párharcban is benne van az, hogy az esélyesebb és jóval rutinosabb A. Murraytől, már hétfőn búcsúzni kényszerülünk.

Andy Murray ugyanis elég jó formát mutatott a füves szezonban, több mérkőzést is megnyert, ám Wimbledonban végül várakozásokkal ellentétesen teljesített és már a második körben búcsúzni kényszerült. Azóta pedig láthattuk többször kemény borításon játszani Murrayt, de négy meccséből mindössze egyszer tudott nyerni és itt a US Openen se tőle várnánk a nagy menetelést. Az első körben ráadásul kapott egy nagyon szívós ellenfelet Cerundolo személyében. Ugyan az argentin teniszező leginkább salakon képes kihozni magából a maximumot, de kemény borításon is voltak már meggyőző eredményei. Cerundolo a US Open előtt két mérkőzést játszott kemény borításon. Egyszer Khachanov ellen lépett pályára, ahol 2-1-es vereséget szenvedett, míg legutóbb a Cincinnati ATP-n kapott ki R. Bautistával szemben. 

F. Cerundolo - A. MurrayFogadási határidő: 17:00

Kíváncsian várjuk ezt a meccset, hiszen nem csak mi, hanem sokan mások is meglepetést “szimatolnak” ezen az összecsapáson. F. Cerundolo szorzója ugyanis a kezdeti 2.50-es értékről 2.20-2.10-es oddsra csökkent és ez nem a véletlen műve. A. Murray persze nagy küzdő, ráadásul jóval rutinosabb is, mint a mai ellenfele. Viszont Cerundolo is képes a végletekig kitartani és nagyokat küzdeni. Egyszóval mi itt egy nagyon szoros mérkőzésre számítunk, akár több rövidítés is kialakulhat a meccsen, de véleményünk szerint legalább négy szettet fogunk látni és legalább 38 játékban zárnak majd a játékosok! Ezért az összesített játékok piacán kötünk fogadást, ahol a 37.5 játék fölé fogadunk!

Tipp: 37.5 felett (Összesített játékok)
odds: 1.83

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: