b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open : AI. Popyrin – M. Kukushkin – 19:00

Kukushkin számít a favoritnak, ám ausztrál ellenfelét hiba lenne leírni. (Fotó : Getty Images)

A második elemzés esetében az előző fordulóban már favorizált Popyrin mérkőzésére ajánlok fogadást, aki Kukushkin ellen méreti meg ma magát.


I AI. Popyrin – M. Kukushkin I

 

A találkozó több szempontból is érdekes lehet, hiszen Kukushkint nem vártam ide. Az előző fordulóban óriási meglepetésre R. Bautista ellen nyerni tudott a kazah teniszező, amely ténylegesen a torna egyik meglepetésének számít. Ugyan a mostani US Open már rengeteg meglepetést tartogatott önmagában, viszont  a találkozón nem nagyon értem a nagy különbséget a szorzókban. Popyrin előző mérkőzésére ajánlottam fogadást, ahol pechünkre Delbonis bénázásainak buktunk, ám igencsak meggyőzően játszott a 20 éves ausztrál teniszező.

A két teniszező között tapasztalható különbség, mint helyezéseket, mint tapasztalatot tekintve.

Kukushkin számít a favoritnak, ám ausztrál ellenfelét hiba lenne leírni. (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti, hatalmas hiba leírni Popyrint, hiszen fiatal kora ellenére nagyon magabiztos teniszt játszik, gyors és nem mellesleg erős és pontos szervái vannak. Ha koncentrál, akkor ma meglepetést is okozhat, hiszen Kukushkin bőven verhetőnek számít kemény borításon, ráadásul többször hibázik is a kazah teniszező. Popyrin Delbonis elleni mérkőzésén ténylegesen szépen mozgatta riválisát és többször hibára is kényszerítette, ahogy ígértem is még a telgeramon, megnéztem Delbonis mutatóit és 18 alkalommal ütött outot a teniszező Popyrin ellen. Az ausztrál játéka mellett tehát a remek szervái, ill. a gyors játék áll, míg Kukushkin mellett a rutin és a jó helyezkedés szerepel. Azt sem felejthetjük el, hogy Kukushkin kiválóan helyezi a labdát a pálya széleire, ám Popyrin képes lehet a gyorsaságával többet is visszaütni. Úgyhogy egy ki-ki meccsre számítok. Popyrin engem meggyőzött és szerintem képes lesz legalább egy szettet nyerni, ha pedig ez így alakul, akkor akár a 38,5 game feletti opció is zöldülhet, ám most én inkább a 3,5 szett feletti opcióban bízom. Ennek oka, hogy Kukushkin Bautista ellen 6-3, illetve 6-1-s szetteket hozott össze és tartok attól, hogy ma is képes lesz a kazah egy-egy szettet így elengedni.

AI. Popyrin – M. Kukushkin (19:00)

Tipp: Több, mint 3,5 szett (Szett összesített) odds: 1,52 “B” kategória Tét : 3 egység
Tipp: NEM (Egyenes szettekben nyer?) odds: 1,53 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: