b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open : AI. Popyrin – F. Delbonis – 17:00

Delbonis számít esélytelenebbnek a mérkőzésen, ám meglepetést is okozhat véleményem szerint. (Fotó : Getty Images)

Az első prémium elemzés esetében egy US Open mérkőzésre ajánlok fogadást, ahol Popyrin és Delbonis mérkőzik meg egymással.


US Open mutató:
4 nyertes – 0 vesztes


I AI. Popyrin – F. Delbonis I

 

A mérkőzésen egy olyan opciót osztok meg, amelyet lényegében az online fogadóirodákban tud mindenki megfogadni. A fogadóirodák alatt gondolok az Unibet és a Bet365 oldalakra. Ami a fogadást illeti egy opció tetszett meg ezen a mérkőzésen, méghozzá az, hogy ez a két játékos ma egy-egy szettet biztosan nyerni fog, ezzel pedig 4-5 szettbe torkolló mérkőzést láthatunk. Ezt az opciót Unibeten egy az egyben megtalálod, hiszen a 3,5 szett feletti opcióra köthetsz fogadást. Míg Bet365-n a következőképpen találod meg a fogadást.

Tenisz menü (Itt görgess le a következőig) – “Szett” (Ha pedig megvan, válaszd ki a következőt) – “Egyenes szettekben nyer?”

Ha megvan kattints rá és itt kijönnek a mai mérkőzések. A lényeg az, hogy itt arra kötünk fogadást, ha az Igenre nyomsz, hogy 3-0, vagy 0-3 lesz a meccs. Ha pedig a Nemre, akkor 3-1, 3-2, vagy épp ez fordítva, tehát a teniszezők nyernek legalább egy-egy szettet. Ha nem érthető írj és segítek elmagyarázom érthetőbben.

A fogadóirodák szorzói alapján az ausztrál teniszező számít esélyesnek, ám Delbonist nagy hiba lenne leírni.

Delbonis számít esélytelenebbnek a mérkőzésen, ám meglepetést is okozhat véleményem szerint. (Fotó : Getty Images)

Őszinte leszek nem fogok hosszas elemzést írni, hiszen a 3,5 szett opcióban hatalmas érték van. Delbonis egy kiváló kvalitású teniszező, akit Fucsovics Marcival tudnék összeegyeztetni. Ami biztos, hogy ma ő az underdog a mérkőzésen, ám abban nagyon bízom, főként az előző mérkőzéseit látva, hogy képes lesz 1 szettet legalább nyerni. Popyrin pedig vélhetően megnyerheti ezt a találkozót. Úgyhogy bizakodó vagyok és a jól bevált 3,5 szett feletti opcióra ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva.

AI. Popyrin – F. Delbonis (17:00:00)
Tipp: 3,5 szett felett (Szett összesített – Unibet) odds:1,55 “B” kategória Tét : 3 egység
Tipp: Nem (Egyenes szettekben nyer? – Bet365) odds:1,57 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: