b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open : A. Mannarino – J. Sock – 09/02 20:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 20:00

A mérkőzésen két igencsak jó adogató játékos fog egymással találkozni. Annyi biztos, hogy J. Sock ellen nagyon nehéz játszani, hiszen nagyon ritkán hibázik az adogatásaiban, kő kemény szervái vannak, ráadásul kemény borítást igencsak kedveli. Az első fordulóban Cuevas ellen ugyan megizzadt , de most sem vár rá könnyebb mérkőzés. Mannarino mérkőzését láthattuk Sonego ellen és ott azért kijelenthettük, hogy hamar képes elengedni egy-egy szettet, ha veszít egy adogatást. Sock ezt könnyedén kihasználhatja és akár egy öt szettes mérkőzést is összehozhatnak a játékosok. A fogadásunk a 38.5 game feletti opcióra vonatkozik, ami “durva” esetben három szettben is jöhet, hogy ha három Tie Breaket látunk, de négy tíz games szettel is megelégszünk.

📊 Ajánlott predikció: 
38.5 felett (Játék összesített)

odds: 
1.83  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: