b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

US Open : A. De Minaur – K. Nishikori – 17:00

KEI NISHIKORI (JPN) TENNIS - THE CHAMPIONSHIPS -WIMBLEDON - ALL ENGLAND LAWN TENNIS AND CROQUET CLUB - ATP - WTA - ITF - WIMBLEDON - SW19 - LONDON - GREAT BRITAIN - 2019 © TENNIS PHOTO NETWORK

A US Open ötödik napján egy igencsak izgalmas párosításra ajánlok fogadást, hiszen a páylán De Minaur és Nishikori mérkőzik meg egymással.


I A. De Minaur – K. Nishikori I

A mérkőzésen én egy 4-5 szettes párosításra számítok, ahol aki bátortalanabb lehet rakni nyugodtan a 3,5 szett feletti opciót. Én most ettől az opciótól elrugaszkodok és megpróbálok egy viszonylag magasabb oddsra fogadni. Ami azt illeti a kiinduló alap adott, hiszen a 3,5 szett feletti opció által az összesített játékszám opcióiban nagy érték lehet. Ezt a tegnap ajánlott Sandgren – Pospisil mérkőzés is hűen tükrözte.

A mai mérkőzés esélyese Nishikori, ám a japán sosem kezdi jól a mérkőzéseit, amely miatt többször hátrányból kell felállnia.

Nishikori számít a favoritnak ezen a mérkőzésen, ám szerintem De Minaur megnehezíti a dolgát. (Fotó : Getty Images)

A szorzók alapján látható egyébként, hogy a japán teniszező számít a favoritnak, amivel én egyet is értek, viszont nehezen tudom azt elképzelni, hogy De Minaur ha már eddig eljutott, csak olyan egyszerűen feladja. Nishikori, ahogy már említettem is sebezhető és ezt Klahn ellen is megmutatta már. Összességében szerintem De Minaur megfogja szorongatni minden egyes szettben és azt sem tartom kizártnak, hogy több szettben is 12-13 gamet alakítsanak ki a felek. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és a tegnapi ajánláshoz hasonlóan a 38,5 game feletti opcióra ajánlok fogadást alacsony téttel.

A. De Minaur – K. Nishikori (17:00)
Tipp: Több, mint 38,5 game (Összesített játékok) odds:1,83 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: