b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Újítottunk: Regisztrálva egyszerűbb!

Az egyszerűbb azonosítás és az előfizetések megkönnyítése végett, az előfizetés menüpontunkban “kötelező” regisztrációt vezettünk be, hiszen több vásárlónk nem véglegesítette az előfizetését. Miközben több alkalommal az előfizetési díjak megérkeztek, nem tudtuk azonosítani a befizetőket, illetve hosszas keresgélés után sikerült csak felvenni a fogyasztóval a kapcsolatot.

Ezért arra a döntésre jutottunk, hogy az előfizetés kezdete előtt, egy egyszer regisztrációt kell végrehajtani minden érdeklődőnek.

Névtelen.png
Háromféle regisztrációs lehetőség adott az előfizetőink számára. 

Ahogy látható is háromféle regisztrációs lehetőség adott.

1. Email cím megadása.
Ebben az esetben a vásárlónak az email címét kell megadnia és erre az email címre tőlünk érkezik egy megerősítő email, amelyet ezután a rendszerünk regisztrál és innentől folytatódhat az előfizetői folyamat.

2. Facebook fiókkal való regisztráció.
Értelemszerűen a közösségi fiókon keresztül lehet regisztrálni. Amely egy bejelentkezést követően, aktívvá teszi a vásárló fiókját és innentől minden előfizetés megtétel esetében, a Facebook fiókjával tud belépni és vásárolni. 

3. Google foókkal való regisztráció.
Hasonlóan, mint a facebook regisztrációnak, a Google fiókon keresztül lehet regisztrálni. Amely egy bejelentkezést követően, aktívvá teszi a vásárló fiókját és innentől minden előfizetés megtétel esetében, a Google fiókjával tud belépni és vásárolni.

Köszönjük a megértéseteket! Erre a változtatásra azért volt szükség, hogy könnyebben tudjuk azonosítani az előfizetőinket, illetve ezután úgymond az oldalunkon örökké megmarad a regisztrált fiók, így nekünk és önmagadnak is megspórolunk egy kevés időt.

0
%d bloggers like this: