b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

UFC : Ismét bajba keveredett McGregor

Ismét bajban Conor McGregor (Fotó: Sky Sports)

A UFC sztárját Conor McGregor-t letartóztatták Dél-Floridában!


A ketrecharcos ismét balhéba keveredett, hiszen egy járókelő fényképet akart készíteni róla a telefonjával és ezt Conor nem vette jó néven. Ezt követően a hatóságok közleménye szerint, McGregor kiütötte a járókelő telefonját, azt összetörte és eltulajdonította az eszközt is. A Miami Beach rendőrségi jelentés szerint a 30 éves McGregort hétfő délután letartóztatták és erőszakos rablás, illetve rongálás bűncselekményeivel vádolták. A hatóságok közölték, hogy az UFC sztár Conor McGregort letartóztatták Dél-Floridában, majd 12 500 dolláros óvadék ellenében kiengedték. McGregor védőügyvédje, Sam Rabin a következő nyilatkozatot adott ki hétfőn: “Hétfő 5 óra körül Conor McGregor részt vett egy mobiltelefonos incidensben, amely a “bűncselekményhez” vezetett. Mr. McGregor nagyra értékeli a hatóságok munkáját és teljes együttműködést ígért.”

Ismét bajban Conor McGregor (Fotó: Sky Sports)

McGregor korábban tavaly nyáron keveredett “balhéba”. Ekkor Brooklynban a Barclays Centerben történt április 5-i esemény miatt, amikor Khabibék buszát rongálta meg társaival. Ennek a büntetését Conor McGregor teljesítette, miután öt napos közösségi szolgáltatást végzett Brooklynban, illetve dühkezelési terápiákon vett részt.

McGregor utoljára októberben harcolt a Las Vegas-i UFC 229-en, ahol elvesztette Khabib Nurmagomedov elleni mérkőzését, amit egy harc utáni emlékezetes verekedéssel zárt le Nurmagomedov. Mindkét harcost a Nevada Állami Atlétikai Bizottság felfüggesztette a verekedésben és pénzbírsággal sújtotta. 

0
%d bloggers like this: