b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

UEFA Szuperkupa : Liverpool – Chelsea – 21:00

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

A Liverpool remekül kezdte a PL-t, míg a Chelsea egy csúnya 4-0-s “pofonba” szaladt bele. A Klopp “alakulat” viszont az FA Community Shield-et elbukta a Manchester City ellen, vajon ma is elbuknak Lampardék elleni mérkőzésen?


I Liverpool – Chelsea I

 

Őszinte leszek ezt a mostani ajánlást teljes mértékben a megérzéseimre és a saját észérveimre alapoztam. Az első és legfontosabb dolog, hogy a Liverpool sokkal összetettebb, illetve összeszokottabb csapat, mint a Chelsea. A másik tényező, hogy Klopp jóval rutinosabb tréner, mint a Chelsea legendája Lampard. Ami azt illeti a környezet nem épp a legmegfelelőbb szerintem, hiszen Isztambulban a Vodafone Parkban kerül megrendezésre a Szuperkupa döntő, viszont mindenképp bizakodásra adhat okot, hogy a Liverpool csapatából Alisson és Clyne, míg a Chelseaből Hudson-Odoi, James, Loftus-Cheek, Rüdiger és van Ginkel is biztosan kihagyja a mérkőzést. Ezen kívül a sajtóértesülések szerint Willian sem kap szerepet a mérkőzésen.

Ilyen mérkőzéseken felesleges statisztikai adatokat keresgetni, viszont mindenképp bizakodásra adhat okot, hogy az Origi, Salah, Firmino trió fog kezdeni akik a PL nyitómérkőzésen 3 gólban is benne voltak és a Manchetser City elleni döntőben is több helyzetet kialakítottak.

Vajon sikerül  megszerezni az idény első trófeáját a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

A mérkőzés kiválasztott opcióján sokat gondolkoztam, hiszen véleményem szerint képes lehet a Liverpool már rendes játékidőben is megnyerni a mérkőzést. A Chelsea védelme még nincs összeszokva, ráadásul Lampard is még keresi a legjobb felállást. Ezzel ellentétben a Liverpool ténylegesen a tavalyi csapatával állhat fel és egy, az egyben képesek ugyanazt a gyors, pontos passzokra épülő játékot hozni, mint a tavalyi szezonban. Mindenképp érdekes volt a Manchester City elleni mérkőzésük is, hiszen rengeteg helyzetet alakítottak ki, ám Bravo remekléseinek, illetve egy kissé gyenge helyzetkihasználásnak köszönhetően “csak” egy gólt szereztek a rendes játékidőben. Most a Chelsea nem lesz szerintem a helyzet magaslatán és nagyon bízom benne, hogy a Liverpool a mérkőzés első játékrészében már képes lesz gólt szerezni. Amennyiben ez így történik, akkor a Chelsea egy kezdeményezőbb futballt helyezhet előtérbe, amely a védekezésük további gyengeségét okozhatja. Ezért én a Liverpool góljaira ajánlok fogadást, amely a 1,5 gól feletti opció lenne. Lényegében ahogy már a fentiekben is leírtam két opció közt vacilláltam, a Liverpool győzelmén, vagy a góljain. Viszont az esélyeket látva, inkább bízok egy 50-50%-s kimenetelben, mint egy háromesélyesben. Ezért a gólok maradtak és remélem, hogy képes lesz a Liverpool két gólt szerezni a találkozón. Ami szerintem mindenképp value fogadás.

Liverpool – Chelsea (21:00)

Tipp: Több, mint 1,5 gól (Liverpool gólszám) odds: 1,61 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: