Uborkaszezon: Reméljük, hogy Te nem hagyod ki ezt az időszakot..

Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Sokakban merül fel az a kérdés, hogy a futballszezonok leállása után, mire is lehet fogadni a nyári időszakban, az úgynevezett „uborkaszezonban”. Sokan azt állítják, hogy ilyenkor jobb pihentetni a fogadásokat, ám van egy rossz hírünk ezzel kapcsolatban, talán életed egyik legnagyobb hibáját követed el, ha nyáron szögre akasztod a sportfogadó-cipőt..

Ebben az időszakban ugyanis rengeteg felkészülési mérkőzést rendeznek és ezekben óriási érték rejlik. Hogy ez mit is jelent? Gyakorlatilag minden egyes nap 30-40, vagy akár még több mérkőzésre fogadhatsz és mindezt úgy, hogy többször az európai topligákban szereplő csapatok találkoznak alsóbb ligás ellenfelekkel, vagy más országokban vesznek részt promóciós tornákon. Mivel 2015 óta már volt időnk megismerni ezt az időszakot, ill. már kívülről-belülről ismerjük a csapatokat, így erről a sokak által messziről elkerült periódusról elmondhatjuk, hogy igazi „cashszezon” és több évben is bebizonyítottuk már, hogy ebben a pár hétben, vagy hónapban óriási nyereményeket könyvelhetünk el. Egyrészt pre tippekben is olyan opciókra fogadhatunk, amelyek igencsak kedvezően fizetnek számunkra. Pl. a 2022-es évben az Arsenal mérkőzésein a 2.5 gól feletti opciókra rendre 1.60-1.80, vagy akár 2.10-es szorzót is kínált a világ egyik legnépszerűbb bukmékere (bet365) és ezt az „ágyúsok” kivétel nélkül minden meccsükön megugrották, de rengeteg meccsen kaptunk a gólváltásra, az ázsiai hendikep opciókra, vagy épp a kimenetelekre olyan szorzót, ami már előzetesen ordított a sikerért. Viszont a legnagyobb profitot élő tippek formájában lehet ebben az időszakban elérni. Egyrészt követni kell az eseményeket, hiszen ezeken a felkészülési mérkőzéseken rengeteg a változtatási lehetőség. Ugye több csapatnál sok az új érkező, vagy épp távozó játékos, a cél az, hogy sikerüljön egy igencsak ütőképes kezdőt kialakítani a következő szezonra és ennek köszönhetően a támadójátéké többnyire a főszerep. Persze nem minden csapatnál vannak ilyesfajta változtatások, de ezen együttesek esetében is kijelenthető az, hogy vannak a meccsnek olyan szakaszai, amikor már egy „B” keret játszik, vagy esetleg több fiatal jut szóhoz. Ez a védekezésben egyértelműen pontatlanságokhoz vezet és a találkozók végén mindig érdemes egy-egy over opciót megfogadni, hiszen elég sűrűn születnek találatok a 75. perc után. Persze nem ennyire egyszerű a képlet, de ami mindenképp elmondható rólunk, hogy a temérdek háttér információnak és tapasztalatnak köszönhetően elég sűrűn vagyunk előnyben az irodákkal szemben és ennek köszönhetően többször igazi value beteket sikerül levadásznunk ebben az időszakban. Egyet jegyezz meg, a nyári „uborkaszezont” nem érdemes kihagyni és ha szeretnél egy hozzáértő és évek óta profitábilis szolgáltatást megbízni arra, hogy felpörgessék a jövedelmed ebben az időszakban is, akkor a legjobb helyen jársz! 

A felkészülési mérkőzések mellett egyébként az amerikai piac is beindul. Példának okáért ilyenkor aktívan zajlik a MLB, az amerikai baseball liga, de az NFL is ilyenkor veszi kezdetét, ill. több tenisztorna is megrendezésre kerül. 

Összegezve tehát, ha ránk hallgatsz, akkor ezt az időszakot nem hagyod ki, hiszen óriási profittól eshetsz el, ha így teszel..

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: